Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Gelecek 10 yılda nelerin değişeceği Dell Tech Talks’da konuşuldu

Dell-Sinan-Dumlu-globaltechmagazineDell Tech Talks’ta konuşan Sinan Dumlu’ya göre gelecek 15 yıl, iş yapış biçimlerini ve yöneticilerin odak noktalarını daha fazla içgörüye dayandırdıkları değişimlere neden olacak.

Dell Technologies’in bu yıl Türkiye’de müşteri ve iş ortaklarını bir araya getirmek üzere gerçekleştirmeye başladığı etkinlik serisi Dell Tech Talks’un ilki gerçekleştirildi. Serinin ilk etkinliğinde Dell EMC Türkiye Genel Müdürü Sinan Dumlu’nun “2030’u Anlamak” sunumunun yanı sıra komedyen Doğu Demirkol’un keyifli performansı katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Yüzyıllardır makinelerle çalışsak da onlardan bambaşka düzeyde hazırlanmak üzere olduğumuzu belirten Sinan Dumlu, “Gelişmekte olan teknolojiler bugüne kadar benzerini görmediğimiz yeni olanaklar sunacak. Dünya çapında yaptığımız araştırmaya göre 2030 yılı tahminlerinde üst düzey yöneticilerin fikir birliğine varamadıklarını görüyoruz. Hiçbir dönemde bu denli gelişen teknolojinin iş hayatına girdiğini gözlemlememiştik” dedi.

Gelecek 15 yılın nasıl olacağına dair öngörülerini paylaşan Dumlu, “Geçen 15 yılın aksine gelecekte işletme odaklı, bağlılık ve içgörü sistemlerinin daha fazla kullanıldığı, bulut temelli uygulamaların öne çıktığı, veri ve analitik akışının anlamlandırıldığı, internetin her şeyi birbirine bağladığı bir ortam görülecek” diye konuştu ve Dell Tech Talks’un bu ilk etkinliğine katılanlara teşekkür etti.

Dumlu’nun ardından sahneye çıkan Doğu Demirkol, rol aldığı Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerinde başından geçen ilginç olayları katılımcılarla paylaştı.

Teknoloji Makaleleri