Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Vitel’den eğitim kurumlarına özel video konferans çözümleri

vitel-video-konferans-globaltechmagazineİçinden geçtiğimiz dönem eğitim kurumlarını mekandan bağımsız eğitim vermeye sevketti. Yeni eğitim döneminin ilk yarısında kurumlar online eğitimle yollarına devam edecekler. Yine de uygulamalı derslerde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde fiziksel eğitime kısmen devam edecek okullarımız da olacak. Özellikle uygun materyale erişim nedeniyle en azından öğretmenlerimiz okulda çalışabilecekler.

Kurumlar hibrit eğitime hazır olmak adına sınıf ortamlarına uygun kamera ve ses ekipmanı arayışında. Ya da senkron eğitimler için kayıt yapılabilmek amacıyla stüdyo ortamları tasarlamaktalar. Bu noktada Vitel, sınıf ortamının ihtiyaçlarına göre anahtar teslim paketleri ile tüm ihtiyaçlara özel çözümler sunuyor.

Konferans sistemlerinin kalitesinin belirleyiciliğinde en önemli etmenlerden biri de kamera, mikrofon ve ses sistemidir. Vitel, EdTech ile video konferans yazılımınız ve online eğitim platformlarınızla uyumlu Yamaha ses teknolojisi ve Telycam’in görüntü kalitesinde sizlere konforlu bir paket sunuyor. Böylece kaliteli ve entegre video konferans sistemlerine sahip olmanız sağlanıyor.

Teknoloji Makaleleri