Pazar, Nisan 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fırsatlarla dolu Prime Day etkinliği bugün başladı

Amazon-Prime-globaltechmagazineAmazon’un 2015 yılından bu yana her yıl düzenlediği, Prime üyelerine özel alışveriş etkinliği Prime Day bugün başladı. Türkiye’de 17 Temmuz’a kadar sürecek olan Prime Day boyunca Prime üyeleri, teknolojiden moda ve güzelliğe, kitaptan ev aletlerine kadar tüm kategorilerden, yüz binlerce seçili üründe Amazon’un bugüne kadarki en iyi indirim oranlarından yararlanacak.

Prime Day’in bir diğer sürprizi ise Amazon.com.tr’nin bu fırsat etkinliğinin kurallarını değiştirerek Prime üyelerine özel indirimlerin uygulanacağı ürünleri, müşteri geri bildirimlerine göre belirlemesi oldu. Müşteri odaklılığıyla tanınan Amazon Türkiye, müşterilerin en çok önerdikleri indirimleri belirlemek için tanınmış influencer’lar ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları’nı görevlendirdi. Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçilerine ve okuyucularına ulaşarak müşterilerin en çok hangi ürünlerin indirime girmesinden heyecan duyacaklarını öğrenirken, 1 milyonun üzerinde indirim önerisi topladı. Prime Day’in bugün başlamasıyla birlikte, Prime Fırsat Avcıları tarafından seçilen moda, kitap, teknoloji, ev aletleri ve daha birçok kategoride en çok önerilen ürün ve markalar Prime üyeleri için indirime girdi. Aynı zamanda müşterilerinin kitap indirimlerine yönelik önerilerini de dinleyen Amazon Türkiye, Prime Day süresince Prime üyelerine, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın seçtiği 100 kitaptan oluşan bir seçki sunuyor.

Tanınmış influencer ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları tarafından belirlenen Prime Day indirimlerine aşağıdaki linklerden;

· Berfu Yenenler (@berfuyenenler)

· Berk Keklik (@uberkloz)

· Ceyda Kasabalı (@ceydakasabali)

· Danla Bilic (@danlabilic)

· Tuğba Yılmaz (@heytuvba)

· Donanımhaber (@donanimhaber)

· Elle (@elleturkiye)

· Maison Française (@maisonfrancaiseturkey)

Prime’a katılmak isteyen müşteriler www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 gün boyunca ücretsiz deneme başlatabilirler. İşte Prime üyeliğin bazı avantajları:

·        Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri, sepet miktarına bakılmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki gün ve randevulu teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor.

·        Prime’a Özel Fırsatlar: Prime üyeleri sınırlı süre için geçerli olan indirimlere ve yalnızca Prime’a özel ek indirimlere erken erişim elde ediyor. Prime üyeleri ayrıca belirli ürünlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde sepette yüzde 10 indirimden faydalanıyor.

·        Prime Video: Amazon Prime üyeleri, Prime Video ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” gibi ödüllü birçok Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’leri üzerinden Prime Video uygulaması aracılığıyla sınırsız bir şekilde erişebiliyor.

·        Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Teknoloji Makaleleri