Salı, Nisan 30, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bayer Sağlık Teknolojisi Alanında Genç Girişimcileri Arıyor

bayer_globaltechmagazineBayer HealthCare, sağlık alanındaki yenilikçi projeleri ile genç girişimcileri Grants4Apps® Accelerator programına davet ediyor. Sağlık alanındaki süreçleri geliştirecek projeleri ile başvuranlar arasından kazanan beş projenin sahipleri Berlin’e gitme şansı yakalıyor.

Bayer, ilki 2014 yılında düzenlenen Grants4Apps® Accelerator Programı ile bu yıl da sağlık alanındaki girişimcileri aramaya devam ediyor. Programa, 18 yaşını doldurmuş tüm genç girişimciler, hastalarla iletişimi kuvvetlendirecek veya sağlık alanındaki süreçlere katkı sağlayacak projeleri ile katılabiliyor. Adaylar, mobil uygulama, tıbbi cihaz, giyilebilir teknolojik ürün, yazılım veya donanım projeleri ile 31 Mayıs’a kadar www.grants4apps.com/accelerator adresinden başvuru yapabiliyor. Yarışmada ilk beşe girenler 50.000 Euro’luk ödülün yanı sıra 10 Ağustos – 4 Aralık 2015 tarihleri arasında Bayer Berlin Genel Merkezi’nde kendilerine ayrılacak ofislerde konusunda uzman mentorlarla çalışma fırsatı yakalıyor.

Sağlık şirketleri arasında yenilikçi teknolojik yatırımları ile dünyaca tanınan Bayer, Grants4Apps® Accelerator Programı ile sağlık alanındaki dijital yenilikleri hızlandırmayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu amaçla dünya genelinde düzenlenen Grants4Apps® Accelerator ile Bayer, Türkiye’den de adaylarını arıyor. Yaratıcılığın sınırlanmadığı yarışma, tedavi, görüntüleme, hastalıkları kontrol veya önlemeye yönelik yeni nesil tüm projelere açık.
Programa dâhil olmaya hak kazanan beş girişimci 10 Ağustos – 4 Aralık 2015 tarihleri arasında 3 kişilik ekipleri ile kendilerine ayrılmış özel ofislerde, Bayer’in konusunda uzman liderleri ile birebir çalışma imkanı yakalıyor. Program hakkında daha fazla bilgi almak için www.grants4apps.com/accelerator adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bayer: Daha iyi Bir Yaşam İçin Bilim

Bayer, temel olarak sağlık, beslenme ve ileri teknoloji ürünleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer aynı zamanda; inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. Ekonomi, ekoloji ve sosyal sorumluluk, Bayer’in kurumsal amaçları içinde aynı önem derecesindedir. 2014 yılı itibariyle 118.900 çalışanı ve 42,2 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, Ar-Ge harcaması ise 3,6 milyar Avro’ya ulaşıyor. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri