Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hitachi Data Systems Türkiye Satış Kadrosunu Genişletiyor

HDS_logoVeri depolama, bulut, büyük veri ve sosyal inovasyon alanında dünya devleri arasında yer alan Hitachi Data Systems Türkiye’nin Kanal ve İş Ortakları Müdürü Bahadır Öztürk oldu. 20 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe farklı görevler üstlenen Öztürk, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nde eğitim aldı. Profesyonel iş hayatına 1993 yılında CAC Bilgisayar’da başlayan Öztürk, ARMADA, Arkas Holding ve CA Technologies gibi bilişim sektörünün dünya devi olan firmalarda üst düzey görevler üstlendi. 2011 yılından itibaren EMC Türkiye’de Kıdemli Müşteri Yöneticisi olarak görev yapan Bahadır Öztürk, Nisan ayı itibarıyla Hitachi Data System Türkiye’nin Kanal ve İş Ortakları Müdürlüğü görevini üstlenecek.

Finans Sektörü Satış Yöneticiliği görevine Başak Güldoğan getirildi

Bilkent Üniversitesi’nde aldığı ekonomi eğitiminin ardından, profesyonel iş hayatına HP Kurumsal Ürünler Satış ekibinde başlayan Güldoğan, uzun yıllar boyunca HP’de farklı sorumluluklar üstlendi. Son olarak iki yıl boyunca HP Veri Depolama Ürün Grubu Finans Sektöründen Sorumlu Satış Yöneticisi olarak görev yapan Güldoğan, Nisan ayı itibarıyla Hitachi Data Systems Türkiye Finans Sektörü Satış Yöneticisi olarak görevine başladı.

Hitachi Data Systems Türkiye büyümeye devam ediyor

Hitachi Data System Türkiye Ülke Müdürü Serdar Sayar, yeni atamalarla ilgili şunları söyledi:

“Hitachi Data Systems Türkiye olarak ülkemizin dünyada rekabetçi hale gelebilmesi, şirketlerimizin katma değerli ürünler ortaya koyabilmek için yeni ve öncü teknolojilerle tanışması ve Türkiye’deki girişimci ruhun desteklenmesi adına önemli çabalar ortaya koyuyoruz. Bu yönde attığımız adımlara ek olarak tüm ekiplerimizi de genişletmeye ve hızla büyümeye devam ediyoruz.”

Teknoloji Makaleleri