Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Artım Bilişim Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Bölümü ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

artim_globaltechmagazinePanasonic’in suya, toza, darbeye ve düşmeye dayanıklı Toughbook (dizüstü bilgisayar) ve Toughpad (tablet) ürünlerinin dağıtımını Index Grup şirketlerinden Artım Bilişim üstlenecek. Artım Bilişim, araç montaj kitlerinden ilave garanti paketleri ve profesyonel hizmetlere kadar değişen geniş çeşitlilikteki aksesuar ve hizmetleri de tedarik edecek.

Bir Index Grup şirketi olan Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş., Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler bölümünün distribütörü oldu. İşbirliği kapsamında Artım Bilişim, zorlu iş koşulları için özel olarak tasarladığı dayanıklı Toughbook dizüstü bilgisayar ve Toughpad tabletlerin satışını üstlenecek. Artım Bilişim ayrıca, Toughbook ve Toughpad’lerin araç montaj kitleri, masaüstü yerleştirme çözümleri, mobil yazıcılar, taşıma çözümleri, ilave garanti paketleri, profesyonel hizmetler, özel güvenlik, optimize bağlantı çözümleri ve danışmanlık hizmetleri gibi tüm aksesuar ve hizmet portföyünü de müşterilerine sunacak. Garanti kapsamındaki ürünlere teknik destek ise bir süredir bu süreci üstlenen Tecpro Bilgi Teknolojileri tarafından verilecek.

Niş ürünler için niş danışmanlık

Artım Bilişim’le yapılan distribütörlük anlaşmasının kurumsal satış kanalının genişletilmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya iş birliği hakkında şunları söyledi: “Toughbook ve Toughpad dayanıklı dizüstü PC ve tablet ürünlerimiz niş nitelikte değerlendirebileceğimiz ürünler. Böylesine niş ve özgün ihtiyaçlara göre tasarlanmış ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması operasyonumuzun önemli bir adımını oluşturuyor. Diğer önemli adım ise, çözümlerimizin müşterilerimiz tarafından en iyi şekilde kullanılması için destek olacak profesyonel ve katma değerli bir yaklaşımdır. Bu iki adımda bize destek olacak bir distribütör arayışındaydık. Index Bilgisayar bünyesinde, gerek finansal gerekse iş ortağı niceliği açısından güçlü kaynaklara sahip olmanın yanında katma değerli çalışma prensibini benimsemiş bir şirket olan Artım Bilişim, bu arayışımızı sonlandırdı. Son kullanıcıyı tanıyan, kurumsal ihtiyaçları doğru tespit edip çözebilen bir firma oluşunun yanında, firma yönetiminin iş birliğine inancı bu iş birlikteliğinin oluşmasında önemli etkenler arasında yer aldı. Her iki kurum olarak titizlikle planlarımızın üzerinden geçtik ve 1 Nisan 2015 tarihinde iş birliğimizi resmileştirdik. İş birliğimizin hem bizlere hem de müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

“Kesintisiz” çalışma her yere yayılacak

Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Suat Sümer, ise şu görüşü paylaşıyor: “Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Panasonic ile çalışacağımız için mutlu ve heyecanlıyız. Dayanıklı ve mobil kurumsal çözümler, son dönemlerde talebin sürekli olarak arttığı bir segment. Birçok sektörde, kesintisiz ve mobil çalışmanın hem iş süreçlerinde hem de rekabette avantaj yaratan boyutları keşfediliyor. Sudan, tozdan etkilenmeyen, düşmelere ve darbelere dayanıklı, saha çalışanların verimliliğini artıran aksesuar ve arabirimlerle donatılmış Panasonic Toughbook ve Toughpad’ler Avrupa’da da kendi pazarını yaratmış ve sürüklemiş ürünler. Her kurumun ihtiyacına göre farklı işletim sistemleri, aksesuarlar ve bağlantı seçenekleriyle kişiselleştirilebiliyorlar. Artım Bilişim olarak, piyasadaki bilinirliğimizi ve ekibimizin yüksek motivasyonunu, Panasonic’in iş yaşamına ‘kesintisiz çalışma’ yaklaşımını kazandıran Toughbook ve Toughpad ürünlerini müşterilerimize sunmak için kullanacağız.”

Suya, toza, darbelere, aşırı sıcak ve soğuklara dayanıklı Toughbook ve Toughpad’ler birçok sektörde çalışanlara, zorlu çalışma koşullarına dayanıklı çözümler sunuyor. Enerji, kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik ve güvenlik gibi sektörlerin de mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılmak için tasarlanan Toughbook ve Toughpad’ler, dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle “kesintisiz çalışma” imkânı sağlıyor. 150 cm* yükseklikten düşmelere karşı dayanıklılığı testlerle sabit olan ürünler toz ve suya karşı uluslararası IP65* direnç standartlarını karşılıyor ve -10 ila +50 derece* arasındaki sıcaklık koşullarında verimli bir şekilde çalışabiliyor.

Teknoloji Makaleleri