Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix Türkiye’nin Yeni Ülke Lideri Altan Cengiztekin Oldu

Altan-CengiztekinCitrix Türkiye’deki varlığını Türkiye için yeni bir Ülke Yöneticisi atayarak güçlendiriyor. Citrix Türkiye’nin yeni ülke müdürü sektörün deneyimli ismi Altan Cengiztekin oldu. Altan Cengiztekin doğrudan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika (META) Bölge Başkan Yardımcısı Johnny Karam’a rapor verecek. Türkiye, bu yılın başından itibaren META satış bölgesinin bir parçası olmuştu.

Citrix Ortadoğu, Türkiye ve Afrika (META) Bölge Başkan Yardımcısı Johnny Karam şunları söyledi: “Son bir kaç yıl içinde Citrix büyük bir gelişme kaydetmiş, rakiplerine karşı pazar payını artırmış ve Türkiye’de sanallaştırma, ağ bağlantıları ve mobilite teknolojilerinde kilit oyuncu haline gelmiştir. Altan Cengiztekin’i Ülke Yöneticisi olarak atamamızın konumumuzu güçlendireceğine ve Türkiye pazarındaki payımızı artıracağına inanıyorum.”

Altan Cengiztekin Citrix’in Türkiye’deki işlerinden sorumlu olacak. Cengiztekin, Citrix’e 2013 yılında, EMEA bölgesi Bulut Ağı Kanal Geliştirme Yöneticisi olarak katılmıştı. Daha önce Huawei Enterprise ve Cisco’da çok sayıda satış ve kanal pozisyonunda çalışan Cengiztekin, kariyerine Türk Sistem Entegratörü Gantek’te Satış Danışmanı olarak başladı. Cengiztekin, Boğaziçi Üniversitesi İktisat bölümünden mezundur ve Helsinki School of Economics ve Thunderbird School of Global Management, American Graduate School of International Management okullarında yüksek lisans yaptı.

Altan Cengiztekin şunları söyledi: “Citrix’teki yeni rolüm için son derece heyecanlıyım. Citrix’in Türkiye’de daha hızlı büyümesine ve müşteri ve iş ortaklarımızın sağladığımız en yeni teknolojilerden gereken şekilde faydalanmalarına katkıda bulunacağımdan eminim.”

Teknoloji Makaleleri