Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Micro Focus Gartner’ın uygulama güvenliği testinde lider seçildi

micro focus-globaltechmagazineMicro Focus’un iş kolu CyberRes, “Uygulama Güvenliği” ürünleri ile uluslararası bilgi teknolojileri danışmanlık şirketi Gartner tarafından yayınlanan “Magic Quadrant 2021” raporuna göre uygulama güvenliği testinde lider seçildi. Micro Focus böylece aynı raporda üst üste sekizinci kez lider kategorisinde yer almayı başardı.

Raporu hazırlayan Gartner, Micro Focus’un CyberRes Fortify portföyündeki Statik Kod Analizi (SAST), WebInspect (DAST), Yazılım Güvenlik Merkezi, Fortify on Demand (SaaS) ve Sonatype (SCA) dahil olmak üzere birçok AST ürün ve hizmetini inceledi.

Micro Focus, elde ettiği bu başarının dijital dönüşümler sırasında kuruluşların siber direncini desteklemek için güvenlik iş kolu CyberRes’e yaptığı büyük yatırımın güçlü bir geri dönüşü olduğuna inanıyor. Geçtiğimiz yıl kurumların dijital olarak iş yapmanın yeni yollarını hızla benimseyip uyguladığını ve böylelikle güvenli yazılım geliştirmenin bir zorunluluk haline geldiğini belirten CyberRes Fortify Ürün Yönetimi Başkanı Dylan Thomas, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Müşterilerimizin aksiyona öncelik vermelerini ve uygulamalarının kurumsal anlamdaki risklerini yönetmelerini sağlayan kapsamlı DevSecOps çözümleri sunma misyonumuzu ileriye taşırken, Fortify’ın uygulama güvenliği alanındaki liderliğinin sürekli tanınmasını takdir ediyoruz.”

Fortify, müşterilere uygulama güvenlik ihtiyaçlarına dayalı seçim esnekliği sağlayan hem yerinde hem hizmet olarak sunulan teklifler için tam çözümler sunuyor. Bu eksiksiz portföy, geliştiricilerin sorunları hızla çözebilmesi ve önemli paydaşların uygulamalarının güvenlik duruşunu görebilmesi için CI/CD işlem hattı boyunca testi otomatik hale getiriyor.

Teknoloji Makaleleri