Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SYNNEX ve Tech Data birleşerek TD SYNNEX şirketini oluşturdu

TD-Synnex-globaltechmagazineSYNNEX Corporation ve Tech Data Corporation birleşmelerinin başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurdu. TD SYNNEX adını alan birleşik şirketin CEO’luk görevini Rich Hume üstlenecek. Daha önce SYNNEX’in CEO’su olan Dennis Polk, TD SYNNEX Yönetim Kurulu’nun İcra Kurulu Başkanı oldu.

TD SYNNEX CEO’su Rich Hume “TD SYNNEX, günümüzün sürekli değişen teknoloji ekosisteminde benzersiz bir konuma sahip,” diyerek, “Çok yönlü bir  distribütör ve çözüm sağlayıcısı olarak, tüm çözüm portföyümüzü güçlendiriyor ve olağanüstü erişim, verimlilik ve uzmanlıkla müşterilerimize ve üreticilerimize sunduğumuz değerde çıtayı yükseltiyoruz. Dünya çapında 22.000 iş arkadaşından oluşan yetenekli bir ekiple TD SYNNEX’i yönetmek bir onurdur” ifadelerini kullandı.

TD SYNNEX  Yönetim Kurulunun İcra Kurulu Başkanı Dennis Polk, “Birleşmeyi tamamladığımız ve işletmelerimizi entegre etmeye odaklandığımız için çok mutluyuz’’ diyerek, ‘Hizmetlerimizin artan genişliği ve derinliği ile paydaşlarımıza üstün değer sunmak için önümüzde duran fırsatlar bize enerji veriyor” sözlerini ekledi.

Birleşmenin sonuçlanmasıyla birlikte, müşteriler ve bayiler, en büyük ve en kârlı ürün segmentlerinden bazılarında sınıfının en iyisi ürünleri içeren küresel bir dağıtım platformuna benzersiz erişim imkânına sahip olacak. TD SYNNEX, teknolojinin benimsenmesini hızlandırma, gelir akışlarını çeşitlendirme, çapraz satış fırsatları oluşturma ve kapsamlı hizmetler olarak her şeyi pazara sunma becerisi sağlıyor.

Birleşmenin bir parçası olarak Hume, TD SYNNEX ’in küresel BT endüstrisinde iyi bir kurumsal vatandaş ve tercih edilen işveren olma taahhüdünün altını çizerek, “TD SYNNEX ’in teknolojik ortamın dönüştürülmesinde hayati bir rol oynaması nedeniyle, dünya üzerinde olumlu bir etki yaratma konusunda eşit derecede önemli bir sorumluluğa sahibiz. Kurumsal sosyal sorumluluğa odaklanmamız, dünyayı hem bugün hem de gelecekte daha iyi bir yer haline getirme taahhüdümüzü somutlaştırıyor.” dedi.

Tech Data Corporation daha önce tamamen Apollo Global Management (“Apollo Fonları”) iştirakleri ve onların ortak yatırım kuruluşları tarafından yönetilen fonlara aitti. Birleşme anlaşması hükümleri uyarınca, Apollo Funds yapmış olduğu 500 milyon dolar sermaye yatırımı ve Tech Data net borç yeniden finansmanı sonrasında, toplam 44 milyon adi hisse senedi, 1,1 milyar dolar nakit alarak şu anda TD SYNNEX’in yaklaşık yüzde 45’ine sahiptir.

TD SYNNEX  Hakkında

TD SYNNEX, lider küresel BT distribütörü ve çözüm sağlayıcısıdır. Teknoloji yatırımlarının değerini en üst düzeye çıkarmak, iş sonuçlarını göstermek ve büyüme fırsatlarını ortaya çıkarmak için 100’den fazla ülkede 150.000’den fazla müşteriye yardım eden yenilikçi bir iş ortağıyız. Merkezi Clearwater, Florida ve Greenville, South Carolina’da bulunan TD SYNNEX ’in 22.000 çalışanı, 1.500’den fazla sınıfının en iyisi teknoloji üreticisinden gelen zorlu BT ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini bir araya getirmeye adanmıştır. Uçtan uca portföyümüz, bulut, siber güvenlik, büyük veri / analitik, IoT , mobil çözümler ve bu alanlardaki servisler dahil olmak üzere en yüksek büyümeye sahip teknoloji segmentlerinden bazılarına bağlıdır. TD SYNNEX , müşterilere ve topluluklara hizmet vermeye kararlıdır ve çalışanlarımız ve gezegenimiz üzerinde bilinçli olarak saygı duyulan bir kurumsal vatandaş olarak hareket ederek olumlu bir etki yaratabileceğimize inanıyoruz. BT ekosisteminde yetenekler için çeşitli ve kapsayıcı bir işveren tercihi olmayı hedefliyoruz.

Teknoloji Makaleleri