Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony Xperia M4 Aqua Standartlari Yeniden Belirliyor

sony_globaltechmagazine13MP güçlü kamerası ile dikkat çeken Sony’nin ilk sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefon modeli Sony Xperia M4 Aqua, sahip olduğu üstün kamerası, tasarım, performans ve pil ömrü ile orta segment akıllı telefonlarda standartları yeniden belirliyor. Barselona’daki 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2015) tanıtılan Sony Xperia M4 Aqua, IP65/68 sertifikasına sahip suya dayanıklılık özelliği ile fuarın yıldızı oldu.

Suya dayanıklılık teknolojisini orta segment akıllı telefon kategorisine getiren Sony, bu teknolojiyi ileriye taşıyarak tasarım ve performansı ile fark yaratacak Xperia M4 Aqua’yı kullanıcılarıyla buluşturuyor. Sony Xperia M4 Aqua, pazarda kendi segmentinde hiç bir üründe yer almayan iki günlük batarya ömrü ve suya dayanıklılık özelliklerini bir araya getirerek uygun bir fiyatla kullanıcılara sunuluyor.

Sony’nin ilk sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefon özelliği ile ön plana çıkan Sony Xperia M4 Aqua, entegre 4G LTE özelliğine sahip Qualcomm® Snapdragon™ 615 işlemci, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve iki gün süren batarya ömrüyle dikkati çekiyor. Sony Xperia M4 Aqua, Sony OmbiBalance tasarım ve suya dayanıklı kapaksız microUSB şarj ünitesine sahip.

Üstün kamera özellikleriyle en mükemmel fotoğrafları yakalayın…

Kullanıcılar, Sony Xperia M4 Aqua’nın sahip olduğu etkileyici 13MP arka kamerası, Sony’nin F2.0 geniş diyafram açıklığı ve ISO 3200 hassasiyete sahip Exmor RS™ mobil sensoru sayesinde en güzel kareleri su altında bile zahmetsizce yakalayabiliyor. Güçlü dijital kompakt kamera teknolojisi ve akıllı Superior Auto Mode özelliği, düşük ışık veya güçlü fon ışığının olduğu ortamlarda bile her zaman canlı görüntülerin yakalanabilmesi için 52 farklı ortam senaryosunu otomatik olarak algılayarak, fotoğraf çekimini kolaylaştırıyor.

Akıllı sosyal kamera özellikleri ile bir kameradan daha fazlası…

Sony Xperia M4 Aqua, 5MP ön kamerası, 88 derecelik süper geniş açılı lens özelliği ile kimseyi kadrajın dışında bırakmadan mükemmel selfieler çekmeyi sağlarken, akıllı sosyal kamera uygulamaları ile bir kameradan daha fazlasını sunuyor. Büyük ilgi gören selfie düzenleme özelliğine ek olarak, Sound Photo uygulaması, fotoğraflara ortam sesini ekleme imkanı sağlıyor. Portrait Retouch özelliği ise kullanıcıların fotoğraflarına eğlenceli efektler eklemesine olanak tanıyor. Kullanıcılar, Movie creator uygulaması ile fotoğraflarını 30 saniyelik bir videoya dönüştürerek kolayca sosyal medyada paylaşma şansı sunuyor.

Performans ve tasarım bir arada

Sony’nin son teknoloji ve büyük bir incelikle tasarladığı Sony Xperia M4 Aqua, güçlendirilmiş cam ekranı, 136 gram ağırlığı ve IP65/68 suya dayanıklılık sertifikasıyla performansıyla olduğu kadar tasarımıyla da fark yaratıyor. Suya dayanıklı gövdesi, kapaksız microUSB şarj ünitesiyle her yerde rahatça akıllı telefonunuzu kullanmaya olanak sağlıyor. Sony Xperia M4 Aqua, Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle kullanıcılarla buluşuyor.

2 gün pil ömrü ile standartların üstüne çıkın

Sony Xperia M4 Aqua, orta segmentteki hiçbir üründe yer almayan özellikleriyle dikkat çekiyor. Sony’nin ilk sekiz çekirdekli 64 bit akıllı telefonunda, entegre 4G LTE bağlantı özelliği ve Qualcomm® Snapdragon™ 615 işlemci yer alıyor. Sony Xperia M4 Aqua’nın iki günlük pil ömrü ise kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Ayrıca STAMINA modu ile pil kullanımını optimize etme olanağı sağlıyor. Kullanıcılar, Snapdragon 615 işlemciyle birlikte Xperia Lounge içeriğine rahatça ulaşabilirken, haberleri ve aranılan bilgileri en hızlı şekilde indirebilir, haritaları kullanarak yol bulunabilir, e-postalarını kontrol edebilir ve e-posta gönderebilir. Ayrıca saniyeler içinde arkadaşları ile fotoğraf paylaşabilir ve hareket halindeyken en düşük gecikme süresiyle çevrimiçi müzik ve video yayını yapabilir.

Teknoloji Makaleleri