Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

İş Zekası Alanında Dev Ortaklık

ereteam_globaltechmagazineTürkiye’de 14 yılı aşkın süredir kurumsal şirketlere hizmet veren, 2015 yılında Büyük Veri ve Analitik alanında bilişim çözümleri üretmeye odaklanan Ereteam; hızlı ve kullanımı kolay İş Analitiği yazılımlarında dünya lideri olan Tableau ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

İş ihtiyaçları için sunduğu çözümlerle alanında daima en iyi olmayı misyon edinen Ereteam, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri ile etkili iş ortaklıkları yapmaya devam ediyor. Ereteam, teknoloji alanında dünyanın en saygın pazar araştırma şirketlerinden Gartner’ın “İş Zekâsı ve Analitik Platformlar” raporunda son iki yıldır açık ara en iyi şirket olarak gösterdiği Tableau ile stratejik ortaklığa imza atarak alanındaki liderliğini bir kez daha perçinledi.

Ereteam, gerçekleştirdiği adımlarla hedefleri doğrultusunda ilerlerken, 2015 stratejisini Büyük Veri’nin hayat bulduğu yer olarak konumluyor. Kamu, finans, telekomünikasyon, ilaç, sigorta ve perakende gibi birçok sektörde sunduğu çözümleriyle Türkiye’deki firmaların iş dönüşümüne büyük katkılar sağlamayı sürdüren Ereteam, alanında dünya lideri Tableau ile gerçekleştirdiği ortaklıkla bir yandan büyürken bir yandan da Büyük Veri ile entegre olabilecek İş Analitiği uygulamaları alanında daha kapsamlı çözümler sunacak.

Gartner raporlarında gösterdiği başarılı performansın yanında dünya çapında ödüllü yazılımlara imza atan Tableau, özellikle veri iletimi, analizi ve entegrasyonu konularında öne çıkıyor.

Teknoloji Makaleleri