Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo’dan Projektör Devrimi

lenovoPOS_globaltechmagazineHerkes için farklı ihtiyaca ve kullanım şekline uygun benzersiz ürünler yaratan teknoloji lideri Lenovo, ürünleriyle teknoloji trendlerini de belirliyor. Hantal boyutları nedeniyle ofis kullanımıyla sınırlı kalan projektörleri küçültüp cep boyuna getiren Lenovo, hayatımıza projektörün kolaylığını ve eğlencesini katıyor.

Lenovo’nun ürün portföyüne kattığı dünyanın ilk projektörlü tableti ve cep projektörü, eğlenceyi paylaşmayı sevenleri dev ekranlarda buluşturuyor. Yoga Tablet 2 Pro, geniş ekranı ve benzersiz ses kalitesi sunan hoperlörü ile dünyanın en iyi “ev eğlence tableti” olarak iddiasının da hakkını veriyor. 13 inçlik ekranı ile dikkat çeken Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, QHD görüntü kalitesiyle gerçeğe yakın bir görsel deneyim sunuyor. Görüntüyü istediğiniz alana 50 inç’e kadar yansıtabilen Pico projektörü ile tabletten film izleme keyfine bambaşka bir boyut katan ürün, geliştirilmiş ses sistemi ile de dikkat çekiyor.

Dünyada subwoofer eklenen ilk tablet olma özelliği taşıyan Yoga Tablet 2 Pro, kullanıcılarına gerçek bir “ev sineması” deneyimi sunuyor. Projektörü sayesinde tableti ev eğlence tableti haline getiren Yoga Tablet 2 Pro, duvarlarınızı size özel bir sinema salonuna çeviriyor. Artık ofislerde de dev projektörlere bağımlılık ortadan kalkıyor. Çünkü artık tabletinizde çalıştığınız sunumunuzu istediğiniz yerde duvara yansıtıp paylaşabiliyorsunuz.

CEP PROJEKTÖRÜNÜZ EMRİNİZDE 

Lenovo Cep Projektörü, küçük ekranlı mobil cihazlarıyla sınırlanmış olan veya gerçek hayattakinden daha büyük bir eğlence deneyimi isteyen medya severleri şaşırtmak ve memnun etmek için zekice tasarlanmış bir ürün. İçerik izleme ve paylaşmaya yeni bir boyut katıyor. Bunun için tek yapmanız gereken projektörü uyumlu bir Android cihaza bağlamak. Projektör, filmleri, fotoğrafları veya iş sunumlarını anında istediğiniz yere yansıtıyor. Bu taşınabilir projektör aynı zamanda çift hoparlörü ile güçlü bir ses sistemine sahip.

Lenovo Cep Projektörünün DLNA veya Miracast aracılığıyla bir akıllı telefondan kablosuz olarak içerik yansıtabilir, iki saatten uzun pil ömrüyle tek şarjla bir filmi izleyebilirsiniz. Bu Projektör en yaygın multimedya dosya biçimlerini destekliyor ve 32 GB’a kadar mikro SD depolama alanı sağlıyor. Kompakt ve hafif cihaz, her cebe sığacak kadar portatif ve bu da onu dijital içerik görüntülemelerinde vazgeçilmez kılıyor.

Teknoloji Makaleleri