Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LINE, Nepal’deki Depremzedelere Yardım İçin Dünya Çapında Kampanya Başlattı

line_globaltechmagazine25 Nisan’da Nepal’in başkenti Katmandu’da meydana gelen 7.8 şiddetindeki depremden etkilenenlere destek olmayı amaçlayan LINE, tüm dünyada “Pray for Nepal” (Dualarımız Nepal için) sticker setini yayınladı. Sticker satışından elde edilen tüm gelir 2015 Nepal depremi yardım fonuna bağışlanacak. Fonda toplanan bağışlar Nepal’in depremden etkilenen bölgelerinde yardım aktivitelerinde kullanılacak.

“Pray for Nepal” sticker’ları 31 Mayıs’a kadar LINE uygulamasının içindeki Sticker Dükkkanı’nda ve https://store.line.me adresinde yer alan LINE Store’da satışta olacak.

LINE, Aralık 2014’te Filipinler’deki tayfundan ve Mart 2011’deki Tohoku Depreminden etkilenenler için de yardım kampanyaları düzenlemişti. Filipinler’deki tayfundan etkilenenlere destek olmak için sunulan “Pray for the Philippines” sticker setinden yaklaşık 494 bin dolar (58.773.190 JPY) değerinde yardım toplanarak Filipinler Kızıl Haç’ına bağışlanmıştı. Tohoku depreminden etkilenenlere destek olmak için sunulan “3.11 Children Stickers” setinin satışından elde edilen yaklaşık 234 bin dolar (27.892.900 JPY) ise Save the Children Japan derneğine bağışlanmıştı.

Teknoloji Makaleleri