Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony’den Türkiye’de Amatör Fotoğrafçılığın Yükselişi ve Trendler Paneli

sony_globaltechmagazineHassasiyet, tarz ve rahatlık sunan fotoğraf makineleri ile tüm fotoğrafçıların nerede olursa olsun ve ne yaparsa yapsın anı kendisine özel biçimde yakalamasına imkân veren Sony, 3 Mayıs 2015 Pazar günü, 14.00-16.00 saatleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi’nin 3. Kat B Salonu’nda bir panel düzenliyor.

“Türkiye’de Amatör Fotoğrafçılığın Yükselişi ve Trendler” adlı panel, Sony’nin fotoğraf elçileri arasında yer alan Fotoğraf Eğitmeni Gılcan Mete Delibay, Instagram Fenomenleri Operatör Doktor Süreyya Şeneldir ve Yönetmen İlkin Karacan, Reklam Fotoğrafçısı ve Eğitmen Mustafa Turgut, Fotoğraf Eğitmeni Murat Pulat, Fotoğraf Eğitmeni Murat Gür, Fotoğraf Eğitmeni Yelda Baler ile Düğün ve Moda Fotoğrafçısı Sina Demiral’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Etkinlikte, amatörlükten profesyonelliğe geçişteki aşamalar, fotoğrafçılıktaki fırsatlar, profesyonel fotoğrafçılığın tanımı ve türleri, fotoğrafta sosyal medyanın etkin kullanımı, fotoğrafçıların donanım ihtiyaçları, fotoğraf paylaşım platformlarının değerlendirilmesi gibi konu başlıkları ele alınacak.

Teknoloji Makaleleri