Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Farklı Boy Baskı İhtiyaçları İçin İki Yeni Ultimaker 2

Ultimaker3D yazıcı sektörünün öncü kuruluşlarından Ultimaker’ın aynı adı taşıyan ve MAKE dergisinin yaptığı araştırmaya göre nihai kullanıma uygun en iyi 3D yazıcı seçilen Ultimaker 2 ailesine 2 ürün daha katıldı. Ultimaker 2 Extended ve Ultimaker 2 Go adlarını taşıyan yeni 3D yazıcılar, şıklığı performans ile buluşturduğu gibi, kolayca baskı alma avantajlarıyla da cazibe merkezi durumunda. Farklı boyutlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek olan Ultimaker 2 ailesi, Türkiye’nin ilk ve tek 3 boyutlu yazıcı konsept mağazası olan 3Dörtgen tarafından satışa sunuldu.

Hızlı ve kolayca baskı almak isteyenler için geliştirilen Ultimaker 2 ailesi, farklı boyutlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek olan 2 yeni üye ile genişledi. Ultimaker 2 Extended, 357 x 342 x 488mm genişletilmiş boyutları ile ilk Ultimaker 2’den daha büyük baskı hacmine ulaşırken, 20 mikrona kadar baskı kalitesiyle de göz dolduruyor. Ultimaker 2 Go ise ilk Ultimaker 2’ye göre daha küçük 258 x 250 x 287mm boyutlarıyla, 20 mikrona kadar baskı kalitesi ve taşınabilir tasarımıyla kompakt bir baskı çözümü sunuyor.

Tamamen açık kaynaklı yazılımıyla dilenildiği gibi geliştirilebilen Ultimaker 2 ailesi, modifiyeye de imkan sunuyor. “Hayal et ve kolayca üret!” mottosuyla dikkat çeken Ultimaker 2 ailesi, yeni ürünlerle birlikte farklı boyutlarda üretim imkanı sunarak, kullanıcılarına daha fazla fırsat yaratıyor. Ultimaker 2, Ultimaker Go ve Ultimaker Extended’a, Türkiye’nin ilk ve tek 3 boyutlu yazıcı konsept mağazası olan 3Dörtgen’den veya edukkan.3dortgen.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri