Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ev Tipi 3D Yazıcılarda Carbon Fiber Üretimler Mümkün Hale Geldi

3dortgen_globaltechmagazineTürkiye’nin ilk ve tek konsept 3D yazıcı mağazası 3Dörtgen, filament’lerinin arasına, Colorfabb Carbon Fiber Filament de ekledi. Prototip, maket ve yedek parça noktasında dayanıklılığı yüksek sonuçlar sunan yeni flament, yüzeydeki pürüzleri minimuma indirerek son derece kaliteli çıktılar almaya imkan tanıyor. Colorfabb Carbon Fiber Filament’e, 3Dörtgen mağazasından ya da İnternet adresi 3dortgen.com üzerinden sahip olabilirsiniz.

Ülkemizde 3D yazıcı kültürünün yayılmasında öncü rol üstlenen 3Dörtgen, Colorfabb tarafından üretilen Carbon Fiber Filament XT-CF20’yi Türkiye’ye getirdi. Yüksek dayanıklılığı ve ekstra pürüzsüz yüzey baskısıyla dikkat çeken filament, prototip, maket ya da yedek parça üretiminde son derece yetenekli.

Üretim esnasında düşük seviyede koku yayan Carbon Fiber Filament XT-CF20, boyutsal doğruluk ve istikrar konusunda da bir hayli başarılı sonuçlara imza atıyor. Birçok platformda kolay işleme imkanı da sunan filament, fonksiyonelliği, boyutsal kararlılığı ve ısıya dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

Siyah carbon rengiyle 3Dörtgen mağazasında ve 3dortgen.com online mağazada yer alan Colorfabb Carbon Fiber Flament hobinin yanı sıra RC sanayi, drone, havacılık, otomotiv ve prototip uygulamaları gibi pek çok alanda kullanılmak üzere satışa sunuldu.

Teknoloji Makaleleri