Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yandex.Browser Tarayıcı Üzerinden Sınırsız Oyun Oynama Keyfi Sunuyor

yandex_globaltechmagazineYandex’in hayata değer katan servislerinden Yandex.Browser, tarayıcı üzerinden çoğunlukla oyun oynamak için kullanılan ve birçok tarayıcıda desteği kaldırılan Unity Web Player ve uygulama geliştirme arayüzü NPAPI desteğini sürdürecek. Bu sayede oyun severlere sınırsız oyun ve tarayıcı etkileşimi imkanına sahip olmaya devam edecekler.

Dünya çapında 600 milyondan fazla kişinin kullandığı, Facebook gibi sosyal ağlarda yer alan birçok oyun ve uygulamanın yanı sıra, tüm dünyada ayda 5 milyonu aşkın kullanıcının oynadığı MMOFPS Contract Wars gibi yüksek bütçeli tarayıcı tabanlı oyunların çalıştırılmasını sağlayan Unity Web Player desteği, Chromium tabanlı tarayıcılardan kalkıyor.  Yandex.Browser ise Chromium tabanlı olmasına rağmen kullanıcıların ve yazılımcıların sıkıntı yaşamaması adına Unity Web Player desteği sunmaya ve tarayıcı üzerinden sınırsız oyun keyfi yaşatmaya devam ediyor.

Unity Web Player için uygulama geliştirme arayüzü olan NPAPI desteğini de kesmeyen Yandex.Browser, Unity Web Player üzerinden oynanabilecek yeni oyunların üretilmesine de imkan verecek. Yandex’in oyun ve uygulamalara sınırsız destek veren tarayıcısına https://browser.yandex.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri