Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ASUS Prestijli Red Dot Ödülleri’nden 9 Ödülle Döndü

asus_globaltechmagazine56 ülkeden 4.928 ürünün yarıştığı olağanüstü ürün tasarımlarına verilen prestijli Red Dot ödüllerinde ASUS, Transformer Book Chi serisi, ZenBook Pro UX501, FonePad ürün ailesi ve kurumsal dizüstü bilgisayarlarıyla 9 ödül kazanarak ürün tasarımında ulaştığı noktayı gözler önüne serdi.

ASUS, olağanüstü ürün tasarımlarına yönelik prestijli Red Dot Ödülleri 2015’te, aralarında Transformer Book Chi ve ZenBook Pro UX501’in de yer aldığı toplamda 9 ürününün ödüle layık görüldüğünü duyurdu. Dizüstü bilgisayar kategorisinde Transformer Book T serisi, Transformer Book Chi, ZenBook Pro UX501, ROG G751, EeeBook serisi ve ASUSPRO kurumsal dizüstü bilgisayarlar Red Dot ödülünün sahibi olurken, Tablet PC kategorisinde Red Dot ödülünü kazanan ASUS ürünü Fonepad serisi oldu.

Ödül kazanan ASUS ürünleri 56 ülkeden 4.928 başvurunun arasından seçildi. Ödül değerlendirilmesinde inovasyon seviyesi, işlevsellik, ergonomi, sembolik ve duygusal içerik ve ekolojik uyumluluk kriterleri göz önünde bulunduruldu. 2015 Ödülleri için oluşturulan Red Dot jürisinde tüm dünyadan 38 tasarım uzmanı yer aldı. 2015’te 60. yılını kutlayan ödüller tüm dünyada kalitenin tescili olarak tanınıyor.

FonePad Serisi

ASUS Fonepad 7 (FE375CG) ve Fonepad 8 (FE380CG), dahili hücresel veri bağlantısı ve çift SIM’li telefon işlevine sahip olan 7 inç ve 8 inçlik tabletler olarak öne çıkıyor. FonePad serisi kesintisiz internet bağlantısı ve eğlence arayanlar için özel olarak tasarlandı.

EeeBook X205

11,6 inç boyutunda, uygun maliyetli, şık ve kompakt dizüstü bilgisayar EeeBook X205, yalnızca 1 kg ağırlığında. Ürün özellikle sürekli hareket halinde olan öğrenciler ve genç profesyoneller için tasarlandı.

ASUS Transformer Book

Transformer Book ürün gamının en yeni üyesi Transformer Book Chi, kolaylıkla dizüstü bilgisayara dönüşebilen ikisi bir arada Windows tabanlı ayrılabilir tabletlerden oluşuyor.

ZenBook Pro UX501

ZenBook Pro UX501, yüksek performans arayan kullanıcılar için tasarlanmış ultra yüksek performanslı bir dizüstü bilgisayar. 15,6 inç ekranı, 4K çözünürlüğü ve Intel Core i7 işlemcisiyle göze çarpan ürün, NVIDIA GeForce GTX 960M ekran kartıyla oyun severlerin de iştahını kabartıyor.

ROG G751

Oyun severler için özel olarak tasarlanan dizüstü bilgisayar ROG G751, Intel Core i7 işlemciler, NVIDIA GeForce 970M/980M ekran kartı ve ASUS TurboMaster GPU overclock teknolojisiyle en yeni oyunları müthiş performansla çalıştırıyor.

ASUSPRO kurumsal dizüstü bilgisayarlar

ASUSPRO B ve P serisi kurumsal dizüstü bilgisayarlar, maksimum üretkenlik sağlayan üstün performansı kullanıcılarına sunuyor.

Red Dot Tasarım Ödülü hakkında

Red Dot Tasarım Ödülü, belirli kategorilerde ürünleri tasarım bazında değerlendiren ve uluslararası kabul gören bir kalite belgesidir. Almanya’nın Essen şehrinde bulunan Design Zentrum Nordrhein Westfalen tarafından verilen ödül, IDEA Ödülü, iF Ürün Tasarım Ödülü ve Good Design Ödülü ile birlikte en büyük 4 uluslararası tasarım ödülünden biridir. Red Dot Tasarım Ödülü adayları ürünler, uluslararası tasarım uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından inovasyon seviyesi, işlevsellik, biçimsel kalite, ergonomi, sağlamlık, sembolik ve duygusal etki, ürün yapısı, kendini belli eden kalite ve ekolojik uyumluluk gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

Teknoloji Makaleleri