Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TAV IBM Maximo ile Verimliliğini En Üst Düzeye Çıkarıyor

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, yüksek hizmet kalitesini yolcuları ve müşterileri ile buluştururken teknolojiden de en üst seviyede faydalanıyor.

Türkiye’de işlettiği İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimaları’nda “terminal operasyon yönetim sistemi” konusunda IBM Maximo ürünlerini kullanarak havalimanlarındaki talep yönetimi, elektrik, elektronik, mekanik, bagaj yönetimi gibi terminal operasyonlarının ve varlıkların yönetim süreçlerini bu sistem ile gerçekleştiriyor.

TAV Bilişim Hizmetleri’nin hizmet kalitesini düşünerek tercih ettiği ve kullandığı IBM Maximo ürünü, bu 3 havalimanında EuTek firmasından alınan danışmanlık hizmeti sayesinde etkin bir şekilde tüm iş süreçlerini, izlenebilir ve ölçülebilir hale getirdi.

IBM Maximo’nun sunduğu esnek altyapı sayesinde terminal yerleşim planlama sistemi ve ERP kapsamındaki stok yönetim sistemiyle başarılı bir şekilde entegrasyonlar sağlanıyor. Bu sayede terminal yerleşim planlama sistemi entegasyonu bize lokasyon tanımlarının tek bir sistemde yönetilebilmesini, mükerrer tanımlamaların engellenmesini sağlarken, ERP entegrasyonu da her türlü operasyonel faaliyet için malzeme planlama yeteneği kazandırıyor.

Teknoloji Makaleleri