Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hitachi Data Systems ’ın Content Platform Ürün Ailesine TMC 2015 Bulut Bilişim Mükemmellik Ödülü

HDS Hitachi Data SystemsVeri Depolama alanında dünya lideri Hitachi Data Systems tarafından pazarda fark yaratan inovatif ve güvenli bulut ürün ailesi 2015 yılının Bulut Bilişim Mükemmellik Ödülü’nü alarak sektöründe öne çıkmaya devam ediyor.

Veri depolama, bulut, büyük veri ve sosyal inovasyon alanında dünya devleri arasında yer alan Hitachi Data Systems (HDS), TMC Medya tarafından düzenlenen Bulut Bilişim Mükemmellik Ödüllerinde Content Platform ürün ailesiyle aldığı ödül sayesinde sektördeki gücünü göstermeye devam ediyor. Hitachi Content Platform ürün ailesi özel ve hibrit bulutlar için entegre çözümler ve eşsiz bir mimari sunan OpenStack desteği, elastik bulut geçitleri, dosya senkronizasyonu ve paylaşımı ile şirketlerin NAS dosya paylaşımına mobil erişim sağlayan tek ürün ailesi olarak öne çıkıyor. Şirketler bu ürün ailesi ile ortak bir platform kullanarak çoklu kullanım durumlarında yüksek kaliteli ve en uygun şekilde yapılan harcamanın keyfini çıkarırken, çözüm silolarını eliyor ve tek bir kontrol noktasından yönetimi ve güvenliği geliştirebiliyorlar. Hitachi Content Platform, BT organizasyonlarını ve bulut hizmet sağlayıcılarını basit bir sistemden dosya verisini depolama, paylaşma, senkronize etme, koruma, saklama, analiz etme ve düzeltme imkânına kavuşturan bulut depolama çözümüdür.

Portföy, Hitachi Content Platform, Hitachi Content Platform Anywhere ve Hitachi Data Ingestor ürünlerini kapsarken, Hitachi Content Platform Anywhere, çalışanların verilerine istedikleri zaman istedikleri cihazı kullanarak istedikleri yerden ulaşmalarını sağlayan şirketlere uygun bir mobilite platformu olarak sunuluyor. HDS müşterileri sahip oldukları altyapı ve donanımı kullanarak HCP Anywhere’i yazılım tanımlı çözüm olarak kullanma özgürlüğüne sahip oluyorlar. Hitachi Data Ingestor (HDI), müşterilerine dosya hizmeti sunmayı düşünen, birçok saha ofisi ya da şubesi olan organizasyonlar ve bulut hizmet sunucuları için ideal elastik bulut geçididir.

“Mobil iş gücünün dinamik ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde karşılıyoruz”

TMC 2015 Bulut Bilişim Mükemmellik Ödülü’nü kazanmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getiren Hitachi Data Systems Bulut ve Mobilite CTO’su Peter Sjoberg, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimize güvenli ve onlara özel mobilite hizmeti vermek konusundaki başarımız her geçen gün artıyor. Günümüzün ve geleceğin mobil iş gücünün dinamik ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde karşılayan platformlar sunmaya devam edeceğiz.”

Türkiye’de Hitachi Content Platform ürün ailesini kullanan Idea Teknoloji Çözümleri Yönetici Ortağı Bahadir Onay ise ürün ailesiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Hitachi Content Platformu, e-Fatura / e-Defter verilerinin uzun süreli ve değiştirilmeden saklanabilmesi için tercih ettiğimiz içerik tabanlı depolama platformudur. Performansı, yedekli yapısı, güvenli bir şekilde saklanan verinin büyüklüğü, veri merkezi ve çözüm altyapımıza kolay entegrasyon kabiliyetleri ve veri güvenliği özellikleri HCP platformunu seçmemizde en önemli kriterlerdir.”

Teknoloji Makaleleri