Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Asseco SEE Türkiye’den Fas’a Yazılım İhraç Ediyor

Asseco SEE Güvenli e-ödeme çözümleri alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren Asseco SEE, güvenli e-ödeme alanında komple bir elektronik ticaret altyapısı sunuyor. Türkiye’nin önde gelen bankalarına hizmet, ürün satış, bakım ve 7×24 operasyonel teknik destek hizmeti sağlayan Asseco SEE, Türkiye’deki bilgi birikimini ve deneyimini Afrika’ya taşıyor.

Maroc Telecommerce, uzun vadeli hedeflerine NestPay® ile ulaşacak

Fas’in ilk ve en büyük ödeme hizmet sağlayıcısı Maroc Telecommerce, mevcut ödeme platformunu uzun vadeli hedefleri ile uyumlu olmadığı için değiştirme kararı aldı ve Asseco SEE’nin güvenli e-ödeme çözümü NestPay®’i yeni ödeme platformu olarak seçti. Proje kapsamında Maroc Telecommerce’ün mevcut ödeme geçidi alt yapısı NestPay® ile değiştirilecek. NestPay®, esnek mimarisi ve Asseco SEE’nin 15 yılı aşkın e-ticaret deneyimi ile Maroc Telecommerce’ün uzun vadeli hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak. Ayrıca Maroc Telecommerce, NestPay’in sağladığı esnek platform ile Fas’taki müşterilerine yeni hizmetler sunabilecek. Bu sayede Maroc Telecommerce pazarda önemli bir avantaj yakalayacak.

Asseco SEE ödeme çözümleriyle, Fas e-ticaret pazarı hızla gelişecek

Asseco SEE olarak Afrika’daki ilk projelerini aldıklarını ve bu alandaki birikimlerini farklı kıtalara da taşıdıkları için çok mutlu olduklarını belirten Asseco SEE Grup Yöneticisi Burak Kutlu, “Afrika pazarı son derece umut vadeden ve hızla gelişen bir pazar. NestPay®’in gelişmiş özellikleri ve esnek mimarisi, bu dinamik pazardaki ihtiyaçları karşılamaya çok uygun. Maroc Telecommerce’e sunduğumuz çözümle ödeme sistemleri alanında yeni bir dönemin kapılarını aralamış oluyoruz. Çözümlerimizle müşterilerimize katma değer yaratmaya ve sahip olduğumuz bilgi birikimiyle farklı coğrafyalarda hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Fas’ta e-ticaretin hızla geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Maroc Telecommerce CEO’su Samira Gourroum ise iş birliği hakkında şunları söyledi: “Artan ihtiyaçlarımız doğrultusunda, gelişmiş teknoloji üreten ve kanıtlanmış deneyime sahip yeni bir çözüm ortağına ihtiyaç duyuyorduk. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Asseco SEE’yi, Fas e-ticaret pazarının ihtiyaç duyduğu dinamizmi karşılayabilecek yeni çözüm ortağımız olarak belirledik.”

Güvenli e-ödeme çözümü Nestpay®, Asseco SEE tarafından geliştirildi

Asseco SEE tarafından geliştirilen güvenli e-ödeme çözümü NestPay®, başta bankalar olmak üzere, online ödemeler pazarında, müşterilerine tahsilat çözümü sunmak isteyen finansal kurumların ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye pazarının yanı sıra, uluslararası pazara da sunulan NestPay®, binlerce iş yerine sanal POS’larını merkezi bir lokasyondan yönetebilme olanağı sağlıyor.

Teknoloji Makaleleri