Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

WD ve Acer’dan WD’nin My Cloud NAS Serileri İçin Byoc

wd globaltechmagazineDünyanın dördüncü büyük kişisel bilgisayar şirketi ve bir kişisel bulut çözüm sağlayıcısı olan Acer ile depolama çözümlerinde dünya lideri WD®; WD’nin My Cloud™ NAS’ının, Acer’ın BYOC™ (Build Your Own Cloud: Kendi Bulutunu Yarat) ekosistemine dahil olduğunu duyurdu. Hemen kullanıma hazır olan Acer BYOC™ ile kullanıcılar, kişisel bilgisayar ve mobil cihazlarından My Cloud NAS dosyalarına – Acer’ın abFiles app’ini kullanarak – her yerden sorunsuzca erişim sağlayabiliyor.

“WD’yi BYOC ekosistemine dahil etmekten dolayı heyecan duyuyoruz.” diyen Acer BYOC İş Grubu Başkanı Maverick Shih “abFiles’ın My Cloud platformu için hazır olması, müşterek müşterilerin kişisel cihazlarında sorunsuz dosya yönetimi gerçekleştirebilmelerinin artık mümkün kılıyor. Shih, “Böylece, tüm dosyaları, kişisel bilgisayarlarında veya NAS sürücülerinde olmaları fark etmeksizin, daima ellerinin altında bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Acer ile müşterek müşterilere fayda sağlamak üzere iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten WD Ağ İçerik Çözümleri Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Sven Rathjen, “Artık müşterilerimiz abFiles uygulamasını My Cloud uygulama merkezinde bulup, bedava olarak indirebilir ve My Cloud cihazlarını Acer’ın BYOC ekosistemine dahil edebilirler.” dedi.

Acer abFiles ile My Cloud NAS’ınızı Kendi Bulutunuza Ekleyin

Acer abFiles, bir kullanıcının bilgisayar veya NAS’ındaki dosyalara, tüm cihazlarından wireless veya mobil ağ üzerinden hızlıca erişmesini sağlayarak, hareket halindeyken yapılan dosya paylaşımını her zamankinden kolay hale getiriyor. abFiles uygulamasını My Cloud NAS cihazlarına (desteklenen modeller: My Cloud Mirror, My Cloud Expert serisi ve My Cloud Business serisi) yükledikten sonra, kullanıcının tek yapması gereken, Acer ID’si ile web yönetim arayüzüne giriş yapmak. Web yönetime giriş yapan kullanıcının bağlı cihazlarındaki dosyalar, erişime hazır bir şekilde My Cloud kişisel BYOC kurulumlarına eklenmiş olacak. Kullanıcılar, dosyalarının kişiye özel ve güvende olmasını da sağlayabilecek. Böylece kullanıcıların dosyaları uzak bir veri merkezinde değil, fiziksel olarak evlerindeki veya ofislerindeki NAS cihazlarında, kendi kontrolleri altında yer alıyor olacak.

Teknoloji Makaleleri