Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-LINK’ten Akıllı Şarj Özellikli Yeni Power Bank

TP-Link GlobaltechmagazineTP-LINK, şarj edilecek cihazın gücünü algılayıp ona uygun akım vererek güvenli şarj yapan yeni Power Bank modelini satışa sundu. TL-PB5200 model Power Bank, kendi kategorisinde en hızlı şarj etme ve şarj olma özelliğine de sahip.

Power Bank pazarında güvenilir ürünleri ile farklı bir konuma sahip olan TP-LINK, yeni bir modelini daha satışa sundu. TL-PB5200 model Power Bank, akıllı şarj özelliğine sahip. Şarj için kendisine bağlanan cihazları tanıyıp, en uygun akımı vererek, en hızlı ve güvenli şekilde şarj eden TL-PB5200, kendi kategorisinde en hızlı şarj etme ve şarj olma özelliğine sahip.

Tüm akıllı telefonları (iPhone, Android), tablet bilgisayarları (iPAD ve Android) ve 5V girişine sahip dijital cihazları şarj edebilen Power Bank, tam kapasitede iken bir akıllı telefonu birkaç kez şarj edebiliyor. 5200mAh pil kapasitesi olan ürün, ergonomik ve şık tasarımı ile de göz dolduruyor. Tüm TP-LINK Power Bank’larda olduğu gibi güvenliğe yüksek önem veren TL-PB5200’ün 6 farklı koruma özelliği bulunuyor. Kısa devre, yüksek voltaj, aşırı gerilim, aşırı şarj, aşırı deşarj ve aşırı ısınma gibi tehlikelere karşı korumalı olan ürün, bu sayede hem kendini hem de şarj ettiği cihazları koruyor.

5V/2.4A’lık bir güç adaptörü ile (hem giriş, hem de çıkış gücü 5V/2.4A) boş durumdayken 2 saatten daha kısa bir sürede kendini yüzde 90 şarj edebilen TL-PB5200, kısa sürede şarj olarak yine kullanılabilir duruma geliyor. TP-LINK’in birinci sınıf devre sistemi ve gelişmiş enerji teknolojileri sayesinde şarj ederken gereksiz enerji kaybını önleyen ürün, yüzde 90’a kadar enerji verimliliği sağlıyor.

TP-LINK TL-PB5200 24 USD + KDV fiyatla satışa sunuluyor.

Teknoloji Makaleleri