Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

WiFi Akademi 2. Sezon Başladı

tp-link wifi akademi globaltechmagazineGeçtiğimiz yıl başlayan ve kullanıcıları kablosuz ağ konusunda bilgilendirme amaçlı TP-LINK WiFi Akademi’nin yeni sezonu başladı. Akademi’nin bu yılki programında yepyeni konu ve kavramlar yer alıyor.

Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-LINK, tüketicileri bilgilendirici faaliyetlerini sürdürüyor. İlk kez geçtiğimiz yıl başlayan, kablosuz ağ konusundaki tüm ürün, kavram ve terimleri kısa videolarla, basit olarak tüketicilere anlatan TP-LINK WiFi Akademi’nin ikinci sezonu yayına hazır.

Yine her hafta bir kavram, ürün ya da konunun ele alınacağı TP-LINK Wi-Fi Akademi, ikinci sezonuna yepyeni konularla başladı. İlk sezonda olduğu gibi tüm konular marka bağımsız olarak ele alınıyor ve kısa videolarla anlatılıyor. TP-LINK dışında, bağımsız bir yazar kadrosu tarafından hazırlanan öğretici videolarda, giderek daha sık karşılaşılan VoIP, dual band (çift kanal), 4G gibi terimler herkesin anlayabileceği gibi ele alınıyor. Geçtiğimiz yıl WiFi kavramının ne olduğu ile başlayan Akademi’de temel kablosuz ağ kavramları ele alınmıştı. Ağa bağlı cihazların çeşitliliğinin her geçen gün artması ile yeni sezonda hayatın içinden konular ve örnekler, TP-LINK WiFi Akademi’nin programında yer alacak.

TP-LINK WiFi Akademi videolarına farklı kanallardan ulaşılabiliyor. Youtube üzerindeki TP-LINK WiFi Akademi bölümünün yanı sıra TP-LINK web sitesi, Facebook sayfası gibi ortamlardan da WiFi Akademi’ye erişmek mümkün. Akademi’nin eski bölüm videoları da yine aynı kanallardan izlenebiliyor.

https://www.youtube.com/results?search_query=tp-link+wifi+akademi

Teknoloji Makaleleri