Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-Link’ten Dokunmatik Ekranlı WiFi

TpLink Touch P5TP-LINK’in dokunmatik ekranlı yönlendiricisi Türkiye’de satışa sunuldu. 4.3 inç dokunmatik ekranlı TP-LINK Touch P5, şık tasarımı, güçlü teknik özelliklerinin yanı sıra kablosuz ağı (WiFi) kolayca ayarlayıp yönetebilmeyi sağlıyor.

Dünyanın bir numaralı WLAN markası TP-LINK’in kablosuz ağlarda (WiFi) yeni bir dönem başlatan dokunmatik ekranlı yönlendiricisi (router) artık Türkiye’de.

TP-LINK Touch P5 model yönlendirici, üzerinde bulunan dokunmatik ekran sayesinde kolayca yönetilebiliyor; ağ ayarları parmak hareketleriyle yapılabiliyor.

Hem ev hem ofis kullanımı için uygun olan ürün, kablosuz AC teknolojisi ile sezgisel dokunmatik ekran rahatlığını bir araya getiriyor. Ürünün kurulumu üzerindeki duyarlı dokunmatik ekran sayesinde basitçe yapılabiliyor. Ayrıca ağa bağlı tüm ürünlerin (bilgisayar, akıllı telefon, tablet bilgisayar vb) yapılandırılması, ağ ayarları da yine bu ekran sayesinde kolayca ve sadece ekran üzerine dokunarak yapılabiliyor.

Hem Dokunmatik, Hem Yıldırım Hızlı

Son derece şık tasarıma sahip olan ürün sadece tasarımı ve dokunmatik ekranı ile değil güçlü teknik özellikleriyle de göz dolduruyor.  Touch P5, yüksek hızlı ağ oluşturuyor ve 4K desteği ile HD video ve çevrim-içi oyun zevkini artırıyor. Kablosuz AC standardına sahip olan ürün 1900Mbps kablosuz bağlantı hızına ulaşabiliyor. Çift bant desteği olan dokunmatik yönlendirici, üzerinde yer alan üç adet harici anten sayesinde WiFi sinyallerini daha uzak noktalara taşıyabiliyor. Ayrıca ‘hüzmeleme (Beamforming) teknolojisi’  ile mobil cihazların ev/ofisin içindeki hareketine bağlı olarak esnek bir kapsama alanı oluşturuyor.

Çok estetik bir tasarıma sahip olan Touch P5, her ortama uyan şık bir teknolojik ürün. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 280 USD + KDV.

Teknoloji Makaleleri