Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell Inspiron 5558 Raflardaki Yerini Aldı

dell insprion Global Tech MagazineBirçok işlemci seçeneği ile günlük kullanıma uygun dizüstü bilgisayarları barındıran Dell Inspiron 5000 serisi, zengin özellikleri ile sınıfının en güçlü deneyimini vadediyor.

Dell, kullanıcıların günlük olarak ihtiyaç duyduğu tüm işlevleri eksiksiz yerine getirecek güçlü bilgisayar ailesi Inspiron 5558’in Türkiye’de satışa sunulduğunu duyurdu. Intel’in güçlü işlemci seçenekleriyle çok geniş yelpazede tüketicilerle buluşan Inspiron 5000 serisi dizüstü bilgisayarlar, günümüzün artan günlük kullanım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

İnternette gezinmek, detaylı metinlerin oluşturulması, videoların düzenlenmesi ya da web üzerinden sohbet edilmesi gibi işleri en iyi performansla sunan 5000 serisi, 15,6” ekranıyla raflardaki yerini aldı.

Sunduğu yüksek çözünürlüklü ekranlarıyla öne çıkan Inspiron 5558, en kolay yazı yazma deneyimine uygun olarak tasarlandı. FHD 1080p çözünürlüklü ekran seçeneğinin yanı sıra ekran renginin kişiselleştirilmesi için True Color teknolojisi gibi farklı taleplere cevap veren seçenekler de Dell dizüstü bilgisayarlarda yer alıyor.

Dell Türkiye Kategori ve Marka Müdürü Ufuk Tosun, “Dell’in dünya çapındaki tecbüresini Türkiye’deki kullanıcıların ihtiyaçlarına göre gözlemliyor ve şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda günlük kullanıma en uygun ürünlerimizin başında gelen Inspiron 5000 serisi ile kullanıcıların karşısına çıkıyoruz. Kolay kullanımının yanı sıra yeni nesil işlemci ve ekran kartları ile performans isteyen video görüşmeler ve oyunlar oldukça kolaylaşıyor. Ayrıca zengin içerik deneyimi de ses ve görüntü kalitesiyle kullanıcılarla buluşuyor” dedi.

Siyah ve gümüş seçenekleriyle Türkiye’deki kullanıcılarla buluşan Inspiron 5558, 1299 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini aldı.

Teknoloji Makaleleri