Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Neteks, HP Enterprise tarafından Yılın Distribütörü Seçildi

netex neteks globaltechmagazineAğ ve iletişim teknolojileri alanında dağıtıcılığını yaptığı ürünlerle sektörün öncü firmalarından biri olan Index Grup şirketi Neteks, 2015 yılında göstermiş olduğu başarılı performans nedeniyle HP Enterprise tarafından “Yılın Distribütörü” ödülüne layık görüldü.

Kurulduğu 1996 yılından bu yana sadece iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak uzmanlığını bu konuda geliştiren ve işortakları için yarattığı katma değerle sektörde kendini farklılaştıran Neteks, 19 Ocak 2016 tarihinde Dubai’de düzenlenen HP Enterprise Distributors Toplantısı’nda, kurumsal ürünler satan tüm dağıtıcı şirketlerin dahil olduğu değerlendirme sonucunda, başarılı performansı nedeniyle HP Enterprise tarafından  “Yılın Distribütörü” seçildi.

Neteks Genel Müdürü Emin Kurşun, ödülle ilgili olarak şunları söyledi: “Bu başarı, büyük bir ekip çalışmasının ürünüdür. Üstün gayret ve odaklı çalışmamızın sektörün öncü firmalarından HP Enterprise tarafından onaylanması ve şirketimizin bu ödüle layık görülmüş olması da bizim için büyük bir onurdur. Bu görkemli başarı Neteks tarihinin en güzel noktasında yer alacak ve daha büyük başarılar için bizlere önemli bir ilham kaynağı olacaktır.”

Teknoloji Makaleleri