Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Intel Türkiye’de Atama

Yalim Eristiren intelTeknoloji lideri Intel’in Türkiye operasyonunda yaklaşık 10 yıldır çeşitli pozisyonlarda görev alan ve son olarak Iş Geliştirme ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Yalım Eriştiren, Ekim 2015 itibarıyla mevcut görev alanı genişletilerek Intel Türkiye Kurumsal ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Bilgi ve Iletişim Teknolojileri sektöründe 20 yıllık deneyime sahip olan ve yaklaşık 10  yıldır Intel’de çalışan Yalım Eriştiren, son 4 yıldır Iş Geliştirme ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu. Eriştiren, bu görevi kapsamında, Telekomünikasyon, Küçük Ölçekli İşletmeler, Finansal Hizmetler Sektörü, Perakende, Kamu, Eğitim gibi dikey sektörlerde ve Bulut, Veri Merkezi, Büyük Veri ve Nesnelerin İnterneti gibi yeni gelişen teknoloji alanlarında önemli sonuçlar sağladı. Eriştiren, Iş Geliştirme ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevi süresince pek Intel global organizasyonu nezdinde birçok başarı hikayeleri yarattı.

20 yıllık iş hayatında kurumsal pazarlara ürün ve çözüm sağlayan çok uluslu teknoloji şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda görev alan ve yönetim sorumlulukları üstlenen Eriştiren, liderlik ettiği ekiplerin ve sorumluluk alanlarının büyümesiyle birlikte Ekim 2015 itibarıyla Intel Türkiye Kurumsal ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Lisans ve lisans üstü eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Eriştiren’in Boğaziçi Universitesi’nden Executive MBA derecesi bulunuyor.

Teknoloji Makaleleri