Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Asseco SEE, Fas’tan Sonra Mısır’a da Çözüm Sunmaya Başladı

Asseco SEE Global Tech MagazineFas’tan sonra Mısır’a da çözüm sunmaya başlayan Asseco SEE, Afrika’ya yazılım ihracatını sürdürüyor. Mısır’da faaliyet gösteren Global Leasing Company, Avrupa’nın öncü IT şirketlerinden Asseco SEE ile finansal-operasyonel kiralama çözümü LeaseFlex ile işbirliği yapıyor. Kurumların operasyonel verimliliklerini en üst düzeye çıkartmalarını sağlayan çözüm, yoğun rekabet koşullarında önemli avantajlar sağlıyor. 

Mısır’da faaliyet gösteren, Global Leasing Company (GLC), Asseco SEE’den finansal kiralama çözümü alacak. İşbirliği için 12 adaydan biri olan Asseco SEE, zorlu rekabetten esnek, kapsamlı, işlevsel ve verimli çözümü LeaseFlex ile öne çıktı.

Asseco SEE yenilikçi çözümlerini farklı kıtalara taşıyor

Asseco SEE olarak, Afrika’daki ikinci projelerini aldıklarını ve bu alandaki birikimlerini farklı kıtalara da taşıdıkları için mutlu olduklarını belirten Asseco SEE Ülke Müdürü Hatice Ayas, “Avrupa’daki 6. büyük yazılım firması olarak, stratejik bir pazar olan Afrika’da büyümeyi planlıyoruz. Afrika pazarı son derece umut vadeden ve hızla gelişen bir pazar. Geçtiğimiz sene Fas’ta faaliyet gösteren Maroc Telecommerce ile yapılan anlaşma neticesinde gelişmiş özellikleri, esnek mimarisi ve pazardaki dinamik ihtiyaçları karşılamaya uygun olan NestPay® ile hizmet vermeye başlamıştık. Bu çözümle ödeme sistemleri alanında yeni bir dönemin kapılarını araladık. Şimdi de Mısır’a LeaseFlex ile servis sağlıyoruz. Çözümlerimizle müşterilerimize katma değer yaratmaya ve sahip olduğumuz bilgi birikimiyle farklı coğrafyalarda hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” dedi. GLC Genel Müdürü Hatem Samir’e göre, Asseco SEE’in finansal kiralama alanındaki bilgi birikimi, müşterilerinin beklentilerini karşılamadaki uluslararası reputasyonu yanında LeaseFlex’in rakipleri arasından en kapsamlı ve esnek çözüm olması Asseco SEE’yi bu stratejik işbirliğinde doğru iş ortağı olarak seçilmesini sağladı.

Finansal-operasyonel kiralama yönetimi için ideal çözüm

LeaseFlex, finansal ve operasyonel kiralama işlemleri için web tabanlı güçlü ve bütünleşik çözüm. Operasyonel verimliliği en üst seviyeye taşıyabilen LeaseFlex, kurumların; müşteriler, tedarikçiler ve bankalar ile web üzerinden güçlü ilişkiler kurabilmelerini mümkün kılıyor. Merkezi bir yönetim platformu olan çözüm, kurumlara operasyonel verimliliklerini en üst düzeye çıkartmaları için yardımcı oluyor. LeaseFlex kredi risk değerlendirmeleri için TCMB, KKB ve EGM Rehin verileri üzerinden online sorgulama olanağı sağlarken, çoklu dil ve çoklu para birimi desteğine, global uyumluluk için gerekli onay ve güvenlik fonksiyonlarına sahip. Modüler yapısı, müşteri ilişkileri yönetiminden (CRM) satış kanalları yönetimine, ödeme planı yönetiminden bütçe yönetimine kadar çeşitli fonksiyonları içeriyor.

1.000’den fazla kullanıma hazır fonksiyonu mevcut

1.000’den fazla kullanıma hazır fonksiyonu ile 3 ay gibi kısa bir sürede kuruluyor. Çözüm, müşteri yönetiminin kritik önem taşıdığı finansal ve operasyonel kiralama alanında, gelişmiş CRM altyapısı ile öne çıkıyor. LeaseFlex CRM modülü, tümleşik ve işletme çapında finansal işlevleri, gelişmiş CRM özellikleriyle birleştiriyor. Aynı zamanda, müşteri ve tedarikçi-bayi bilgi tabanını yönetiyor; satış ve pazarlama ekibinin görüşmeler, teklifler, toplantı raporları ve resmi veriler gibi tüm faaliyetlerini otomatik hale getiriyor.

Teknoloji Makaleleri