Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fortinet Küresel İş Ortakları Konferansı’nı Gerçekleştirdi

fortinet globaltechmagazineMeksika’nın Cancun şehrinde gerçekleşen Fortinet Küresel İş Ortakları Konferansı 60’dan fazla ülkeden toplam 1200’den fazla katılımcının iştirakiyle Fortinet’in en geniş katılımlı etkinliği oldu. Her yıl düzenlenen etkinlik ile Fortinet iş ortakları ve distribütörlerin, müşterilerin siber güvenlik gereksinimlerinin karşılanmasına yaptıkları katkıları ödüllendiriyor. 

Yüksek performansa sahip siber güvenlik çözümleri lideri Fortinet’in yıllık Küresel İş Ortakları Konferansı, Fortinet iş ortakları topluluğuna temel pazarlama ve iş stratejileri, liderlik ve müşterilerin pazardaki başarılarını sağlayabilmelerinde ihtiyaç duydukları çözümlerin tasarlanması için önemli bilgiler sağlıyor. Fortinet Küresel İş Ortakları Konferansı, ortaklarına satış, pazarlama, hizmetler ve teknolojiyi kapsayan aydınlatıcı bilgileri öğrenme fırsatlarıyla birlikte iş ortaklarının birbirlerinden ve Fortinet’ten değerli bilgileri edinebilecekleri bir ortam sunuyor.

Fortinet, Küresel İş Ortakları Konferansı’nda 2015 yılının en iyi iş ortaklarını da duyurdu. Bu yılki ödül töreni, Meksika’nın Cancun şehrinde gerçekleşen Küresel İş Ortakları Konferansı’nda yapıldı. Ödüller, şirketin dünya üzerindeki distribütörleri ile bayilerinin üstün başarıları nedeniyle veriliyor.

Bu yılın ödül kazananları;

  • FortiHero (FortiKahraman) – Yılın Küresel İş Ortağı: Dimension Data
  • Yılın İş Ortağı: CDW (ABD); ACSI Connect (Kanada); CIMACOM (Latin Amerika); Capita IT Services – Birleşik Krallık (EMEA); Canon System & Support Inc. – Japonya (Asya Pasifik)
  • Zirvedeki Kanal Ortakları: Fine Tec (ABD); Tech Data (Kanada); Adistec (Latin Amerika); Arrow ECS İspanya ve Portekiz (EMEA); Redington India Limited (Asya Pasifik)
  • Gelişmiş Teknoloji İş Ortakları: SHI (ABD); Integra Data (Kanada); Grupo Tecnocibernetica (Latin Amerika); Point – Polonya(EMEA); Acurus – Avustralya ve Yeni Zelanda (Asya Pasifik)

Fortinet Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ken Xie konuyla ilgili açıklamasında; “Bu yılın kazananlarını kutluyorum ve kendilerine devam eden özveri ve bağlılıklarından dolayı şahsen teşekkür ediyorum. Fortinet’in, böylesi bir büyümeyi ve başarıyı sağlaması; iş ortakları ve bayilerinin, işletmelere ödün vermeden güvenlik hizmeti sunma konusundaki katkıları olmadan gerçekleşemezdi.” dedi.

Teknoloji Makaleleri