Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fujitsu, Intel Teknoloji Konferansı 2016 Sponsoru

fujitsu globaltechmagazineYaşamı yeniden şekillendiren teknolojiler sunan Fujitsu, bu yıl 19.’su düzenlenecek olan Intel Teknoloji Konferansı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Orijinal Ürün Üreticisi (OEM) sponsoru olarak yerini alıyor.

Teknolojinin getirdiği yeni fırsatlarla tanışabileceğiniz ve işinizi büyütme imkânı yakalayabileceğiniz Intel Teknoloji Konferansı 2016, 18 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da konferansın sponsorlarından biri olan Fujitsu Intel Teknoloji Konferansı’nda üst düzey teknolojiler kullanılarak tasarlanmış PC, tablet, notebook ürün ailesini katılımcılar ile buluşturacak.

“Yarından Sonra” temasıyla 18 Şubat’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konferansta teknolojideki güncel eğilim ve gelecek beklentileri masaya yatırılacak. Sektörün önde gelen firmaları ve teknoloji dünyasının profesyonellerin bir arada olacağı etkinlikte pek çok Fujitsu yetkilisi de yerini alacak.

Katılımcılar, Intel Teknoloji Konferansı 2016’da güncel pazar bilgilerine ulaşıp Fujitsu’nun firma yetkilileriyle bir araya gelip iş geliştirme fırsatları yakalayabilecekler.

Teknoloji Makaleleri