Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Telekom ’un Yeni Nesil Teknolojileri, Dünya Mobil Kongresi’nde

turk telekom globaltechmagazineTürk Telekom, dünyanın en büyük mobil etkinliği olan Dünya Mobil Kongresi’nde geleceğe yön verecek yeni nesil teknoloji ve çözümlerini duyuracak. Türk Telekom, etkinlik kapsamında düzenlenen Global Mobil Ödülleri’nde ise finale kaldığı üç kategoride birincilik için yarışacak.

Geleceğin teknolojilerinin sergilendiği dünyanın en büyük mobil etkinliği olan ve bu yıl “Mobile is Everything’”(Mobil Her Şeydir) temasıyla yapılacak Dünya Mobil Kongresi (GSMA) için geri sayım başladı.

Gerçekleştirdiği marka birleşmesiyle Türkiye’nin en büyük entegre telekom operatörü olan Türk Telekom, Dünya Mobil Kongresi’nde mobil geleceğe yön verecek çözümlerini duyuracak. Dünyanın dört bir yanından binlerce sektör profesyonelinin ve dünya devi teknoloji firmalarının katıldığı etkinlikte Türk Telekom, özellikle yeni nesil teknolojileri özelinde yürüttüğü çalışmaları paylaşacak.

Türk Telekom, Türkiye’nin ‘Dijital Devrimi’ni gerçekleştirme hedefini, Dünya Mobil Kongresi’nde ortaya koyacağı yenilikçi çözümlerle bir kez daha vurgulayacak.

Global Mobil Ödülleri’nde üç projeyle finalde yarışacak

Türk Telekom, Dünya Mobil Kongresi kapsamında bu yıl 21’incisi düzenlenen 2016 Global Mobil Ödülleri finalinde üç projesiyle birden yer alacak. Türk Telekom, “Mobil Kimlik Doğrulama Platformu”, T.C Sağlık Bakanlığı ile birlikte geliştirdiği “E-Nabız Uygulaması” ve grup şirketi Argela tarafından geliştirilmiş olan “Bulut Tabanlı Video Gözetim ve Analitik Teknolojisi” çözümleriyle birincilik için yarışacak. 

Dünya Mobil Kongresi kapsamında verilen ödüller, mobil teknoloji dünyasının küresel ölçekteki en prestijli ödülleri olarak kabul ediliyor.

Teknoloji Makaleleri