Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SAP Eğitim Platformu Projesi Pilot Çalışması Başlıyor

sap globaltechmagazineFATİH Projesi kapsamında, uluslararası yazılım firması SAP Development Center Turkey’in, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve YEĞİTEK işbirliğinde gerçekleştireceği, eğitimde içerik zenginleştirme projesi SAP Eğitim Platformu pilot çalışması başlıyor!

Pilot çalışma kapsamında İstanbul’un farklı ilçelerinden seçilen 11 okulun proje sınıfları, derslerini SAP Eğitim Platformu uygulaması üzerinden işleyecek ve elde ettikleri sonuçları MEB ve SAP ile paylaşacak. Türk eğitim sistemi de dâhil olmak üzere dünyadaki farklı eğitim sistemleri ile uyumlu olarak Türk mühendisler tarafından İstanbul’da geliştirilen SAP Eğitim Platformu, öğretmen, öğrenci ve ebeveynleri her yerden ve her cihazdan erişilebilen bir sistemde bir araya getirmenin yanı sıra, öğrencilerin sosyal iletişim becerilerini de geliştirecek.

Gerçek zamanlı istatistiki analiz ve raporlama imkânı veren büyük veri işleme platformu SAP HANA ile pilot uygulama süresince öğrencilerin akademik gelişiminin takibi yapılacak.

Teknoloji Makaleleri