Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

HP Yeni Yazıcı Portföyü ve PageWide Ürün Gamıyla Kurumsal Baskıyı Yeniden Keşfediyor

HP OfficeJetPro GlobaltechmagazineHP Inc., yenilikçi kurumsal yazıcılardan oluşan yepyeni portföyüyle baskı kategorisini bir sonraki seviyeye taşıyor.

HP’nin yeni kurumsal yazıcı portföyü arasında şunlar yer alıyor:

·         Profesyonel seviyede renk, sınıfının en düşük sahip olma maliyeti avantajını sunan, en yüksek baskı hızlarına ve en iyi enerji verimine sahip olmanın yanında kendi sınıfında en gelişmiş güvenlik ve yönetim özelliklerini sunan yeni HP PageWide markalı yazıcılar;

·         Uygun maliyet, profesyonel seviyede renk kalitesi ve yüksek performansı KOBİ’ler için kompakt bir pakette sunan yeni OfficeJet Pro yazıcılar;

·         Olağanüstü lazer performansı, özalit kalitesinde renkli dokümanlar ve siyah-beyaz baskı sınıfında en iyi kaliteyi sunan yeni LaserJet yazıcılar;

·         Kullanıcılara en kapsamlı bütünleşik korumamızı sunarak, baskı ortamlarını güvence altına alma imkânı tanıyan HP Güvenli Yönetilen Baskı Hizmetleri.

HP Inc. Görüntüleme ve Baskı Grubu Başkanı Enrique Lores, yeni yazıcı portföyüyle ilgili şu görüşü paylaşıyor: “Küçük ya da büyük fark etmeksizin her kurum için baskı deneyimini yeniden keşfediyor. Eskiden baskı hizmeti sağlayıcılar ‘İyi, Daha İyi, En İyi’ kalıplarını kullanır, müşterilerden fedakarlık yapmaları beklenirdi. Fakat biz artık ‘En İyi, En İyi, En İyi’ sözü veriyor, müşterilerimizin bütçe sınırlamalarından ziyade kendi kurumlarının ihtiyaçlarını gözeterek doğru baskı çözümüne ulaşmalarını sağlıyoruz.”

HP PageWide kurumsal baskı anlayışını yeniden  keşfediyor

HP tarafından geliştirilen test edilmiş, güvenilir ve ölçeklenebilir bir baskı teknolojisi olan HP PageWide Teknology bugüne kadar aralarında büyük formatlı yazıcılar ve web baskı makineleri de dahil olmak üzere HP yazıcılarından 140 milyarın üzerinde yüksek kaliteli dijital sayfa bastırdı. HP, önümüzdeki yılın başlarında A3 yazıcılar ve MFP’lerden oluşan yeni bir portföyle fotokopi pazarını yeniden keşfederken PageWide Technology’nin gücünü kullanacak.

DownStream Tasarım Müdürü Tim Larson, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “HP PageWide yazıcılar kalite ve hız açısından beklentilerimizin ötesine geçmekle birlikte işimizde daha üretken olmamızı sağladılar. Görsel tasarım işindeki insanlar olarak oldukça talepkâr bir ortamda faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla işlerimizin kağıt üzerindeki görünüşü çok önemli. HP de bize destek oluyor.”

Yeni HP PageWide kurumsal portföyü kanal ortakları ve seçilmiş perakende noktalarında satışa sunulacak. Buna ek olarak, yeni portföy sözleşmeli kanal ortakları ve yönetilen baskı hizmetleri anlaşmalarına uygun olarak tasarlanan yönetilen cihaz sayısını da artıracak. Bu sözleşmeli HP PageWide yazıcılar HP kanal ortaklarının HP’nin en yüksek kapasiteli sarf malzemeleri sayesinde düşük kullanım maliyeti, üç yıllık yazıcı başlığı garantisi,seçilmiş modellerde daha yüksek hız ve RMPV, HP JetAdvantage Management ve üçüncü parti araçlarla entegrasyon sunmalarına imkân tanıyor. HP, HP PageWide cihazlarını sözleşmeli anlaşmalar kapsamında değerlendirerek kanal ortaklarına daha yüksek müşteri memnuniyeti sunma fırsatını veriyor.

HP OfficeJet Pro ve LaserJet Pro ürün ailelerine yeni üyeler

Genişleyen HP kurumsal baskı portföyü yeni HP OfficeJet Pro ve HP LaserJet yazıcıları da içerisinde barındırıyor.

HP son 10 yıllık süreçte ofiste mürekkep kategorisinin yaratıcısı ve yerleştiricisi olmuş, küçük ve orta ölçekli işletmelere profesyonel kalitede mürekkep bazlı renkli baskıyı lazerlere kıyasla sayfa başına %50 oranında daha düşük maliyetle sunmuştu. HP OfficeJet Pro 8000 serisi yeni HP Print Forward Design özelliği sayesinde müşterilerine çift taraflı baskı ve tarama işlerinde yüksek hızlı üretkenlik sunarak lazeri aratmayan kağıt tutuşu ve ofis ortamında yer tasarrufu avantajlarını sunuyor. Yeni yazıcılar ayrıca gelişmiş yönetilebilirlik, güvenlik özellikleri ve kolay mobil baskı ayrıcalıklarını da sağlıyor.

HP LaserJet ürün ailesi müşterilere özalit seviyesinde doküman kalitesi, yüksek hız ve profesyonel siyah-beyaz baskı performansını sunuyor. Yeni LaserJet ürünleri JetIntellignce teknolojili Orijinal HP Toner kartuşlarla birlikte geliyorlar. Bu özellikleri sayesinde ince,  hızlı ve akıllı seçenekleriyle sektörün en gelişmiş lazer baskı platformunu kullanıcıların hizmetine sunuyor, onların üretkenliğini artırıyorlar.

Güvenli Yönetilen Baskı Hizmetleriyle koruma kavramına yepyeni bir boyut

Müşterileri için güvenli baskı ortamı sunmayı öncelik hale getiren HP, yeni Yönetilen Baskı Hizmetlerinde (MPS) güvenlik kavramına odaklanıyor ve HP Güvenli Yönetilen Baskı Hizmetlerini kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bu gelişmiş hizmet paketi HP’nin sınıfının en iyi güvenlik yönetimini yansıtıyor. HP Güvenli Yönetilen Baskı hizmetleri güvenlik uzmanlarına, müşterilerinin baskı ortamlarını uçtan uça kapsamlı güvenlik katmanlarıyla güvence altına alma imkânını sunuyor, gelişen tehditlere ve uyumluluk gereksinimlerine karşı güncellik de sağlıyor.

HP Güvenli Yönetilen Baskı Hizmetleri içerisinde şunlar yer alıyor:

·         Kendi kendilerini onarma becerilerine sahip, en güvenli yazıcılarımız

·         Tehditleri algılayan, onlara karşı koruma ve gözlem sağlayan ve yazıcı filosunu yöneten HP JetAdvantage güvenlik yazılımı

·         Gizli verilerin daha iyi korunması için veri şifreleme

·         Düzenleyici ve uyumluluk denetleyici organlar için raporlama

·         Eşgüdüm halinde kapsamlı bir baskı güvenliği planı geliştirilebilmesine yönelik güvenlik uzmanlığı

HP ayrıca, politika tabanlı yazıcı güvenliği uyum çözümü HP JetAdvantage Güvenlik Yönetim yazılımını güncelleyerek HP yazıcı filosu içerisinde hangi donanım güncellemelerinin uygulanması gerektiğine dair daha geniş bir bakış sunuyor. Bu özellik, kullanıcıların HP’nin gelişmiş yazılım güvenliği portföyü tarafından korunan yazıcılarını görmelerini sağlıyor. Bu portföy içerisinde HP Sure Start BIOS koruması, beyaz liste uygulaması ve çalışma zamanına müdahale algılama gibi özellikler yer alıyor. HP Enterprise yazıcılar artık SIEM (Güvenlik Bilgi ve etkinlik gözleme) aracı Splunk aracılığıyla zararlı faaliyetlere dair denetlenebiliyor.

Yeni HP PageWide kurumsal yazıcılar şöyle:

·         ·         HP PageWide Enterprise Renkli Yazıcı serisinde HP PageWide Enterprise Color 556 sfp ve  HP PageWide Enterprise Color MFP 586 yer alıyor. Küçük, orta ve büyük işletmelerdeki 15 kişiye varan çalışma grupları için tasarlanan yazıcılar ayda 15.000 sayfaya varan oranda baskıyı dakika başına 75 sayfa hızında sunabiliyor. HP PageWide Enterprise Color MFP 556 yazıcının nisan ayının ortalarında 750 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. HP PageWide Enterprise Color MFP 586’nin de nisan ayı ortalarında 2000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

·  HP PageWide Pro 500 serisinde HP PageWide Managed P57750dw MFP ve HP PageWide Managed P55250dw sfp yer alıyor. KOBİ’ler ve ayda 6.000’e varan sayıda sayfa basan çalışma grupları için tasarlanan yazıcı dakikada 70 sayfa baskı hızı sunuyor. PageWide Pro 500 serisinin nisan ayında Yönetilen Baskı Hizmetleri sözleşmeleri kapsamında sunulması bekleniyor.

·  HP PageWide Pro 400 serisinde HP PageWide Pro 452dw sfp ve HP PageWide Pro MFP 477dw yer alıyor. Ayda 4.500 sayfaya varan baskı ihtiyacına sahip küçük işletmeler ve çalışma grupları için tasarlanan yazıcılar dakikada 55 sayfaya kadar baskı hızı sunuyor. PageWide 400 serisinin nisan ayında 485 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

·  HP PageWide 300 serisinde HP PageWide 352dw sfp ve HP PageWide MFP 377dw yer alıyor. Ayda 3.000 sayfa basma ihtiyacı duyan çalışma grupları ve küçük işletmeler için tasarlanan yazıcılar dakikada 45 sayfaya varan baskı hızı sunuyor. PageWide 300 serisinin haziran ayında 370 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Yeni OfficeJet Pro yazıcılar şöyle:

·  HP OfficeJet Pro 8210 yazıcı lazerlere kıyasla sayfa başına %50’ye varan oranda düşük maliyetle profesyonel kalitede baskı sunuyor. HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 All-in-One yazıcılar çığır açan HP Print Forward Design özellikleri sayesinde yüksek hızda çift taraflı baskı ve tarama sonuçlarını lazeri aratmayan kağıt tutuşuyla sunarken ofiste alan tasarrufu sağlayarak üretkenliğe katkıda bulunuyor. HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One ve HP OfficeJet Pro 8210 yazıcı gelişmiş yönetim ve güvenlik özelliklerini (örn: PCL5 ve PCL6) içerisinde barındırıyor. The OfficeJet Pro 8700 serisinin mayıs ayından itibaren 230 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. OfficeJet Pro 8210’un mayıs ayında 140 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

·  Ayda 800 sayfa baskı ihtiyacına sahip, mikro ölçekte ve evden yönetilen işletmeler için tasarlanan HP OfficeJet Pro 6960/6970 All-in-One yazıcılar profesyonel kalitede baskı sonuçlarını lazer yazıcılara kıyasla yarı yarıya maliyette sunuyor. OfficeJet Pro 6900 serisinin haziran ayından itibaren 180 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Yeni HP LaserJet yazıcılar şöyle:

·  HP LaserJet Pro M501, küçük ve orta ölçekli işletmeler ya da ayda 6.000 sayfaya kadar baskı ihtiyacı duyan çalışma grupları için tasarlanmış tek işlevli, monokrom bir yazıcı. Hazır durumda en hızlı ilk sayfa baskısı, uyku modundan çıkışta en hızlı sayfa baskısı ve en düşük toplam enerji tüketimi avantajlarıyla başlıca rakiplerine göre sınıfının en iyi performansını sunan  HP LaserJet Pro M501 serisinin nisan ayından itibaren 455 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

·  HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, küçük ve orta ölçekli işletmeler ya da ayda 4.000’e varan sayıda profesyonel kalitede baskı alma ihtiyacına sahip çalışma grupları için tasarlanan çok işlevli, renkli bir yazıcı.  Kompant 3-in-1 renkli MFP, uyku modundan çıkışta en hızlı sayfa baskısı, en hızlı çift taraflı baskı ve en düşük toplam enerji tüketimi avantajlarıyla en büyük rakipleri arasında en iyi performansı sunuyor. HP Color LaserJet Pro MFP M377 serisinin nisan ayından itibaren 495 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Teknoloji Makaleleri