Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam Türkiye Ekibine İki Yeni İsim

veeam globaltechmagazineVeeam’in Türkiye operasyonunda Kurumsal Müşteriler Satış Müdürü pozisyonuna Yunus Salık getirilirken, İstanbul Bölge Müdürlüğü görevini de Adil Can üstlendi.

2016 hedeflerini, Türkiye’de büyüme odaklı belirleyen, şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam® Software, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de 500’ü aşkın ProPartner ve 3.000’den fazla müşteriye sahip olan Veeam, sektörün başarılı isimlerinden Yunus Salık’ı Kurumsal Müşteriler Satış Müdürü, Adil Can’ı ise İstanbul Bölge Müdürü olarak ekibine kattı. Veem genişleyen kadrosu ile bölgede daha güçlü şekilde büyümeye odaklanıp, Türkiye’deki erişilebilirlik çözümlerinden faydalanan şirket sayısını artırmayı amaçlıyor.

BT sektöründe 19 yıllık tecrübeye sahip olan Yunus Salık, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı. Kariyerine Televes firmasında Teknik Servis Mühendisi olarak başlayan Salık, sırasıyla Koçsistem’de Ürün Yönetimi, Nortel’de Teknik Satış Müdürü, Alcatel-Lucent’te Satış Müdürü, British Telecom’da Kıdemli Satış Müdürü ve son olarak da IBM’de Satış Direktörü olarak görev aldı.

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlayan Adil Can, kariyerine Türkiye’nin en büyük aracı kurumlarından biri olan Global Menkul Değerler’de Proje Lideri olarak başladı. Sonrasında Raymond James ve Inteltek’te Bilgi-İşlem Müdürü, Telcoset ve Alcatel-Lucent Enterprise’da Satış Yöneticiliği yapan Can, Veeam Software’e katılmadan önce IBM Global Services’da Satış Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

Teknoloji Makaleleri