Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tüketici Elektroniği’nin en beğenileni Samsung

samsung globaltechmagazine
Samsung Electronics Türkiye, Capital Dergisi’nin geleneksel “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Tüketici Elektroniği” kategorisinin zirvesinde yer aldı.

İş ve ekonomi dergisi Capital’in Adecco işbirliğiyle 15.sini yayımladığı, gelenekselleşen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” Araştırması’nın 2015 şampiyonları 28 Nisan Perşembe akşamı düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. İş dünyasını temsilen 700’ün üzerinde şirketten 1.602 yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma kapsamında, sektörün en beğenilenleri belirlendi. 37 farklı sektörden şirketin ödüllendirildiği törende Samsung Electronics Türkiye, “Tüketici Elektroniği” kategorisinin birincisi olarak ödüle layık görüldü.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ödüle ilişkin açıklamasında “Samsung olarak, sosyal gelişime katkıda bulunma ve yaşamı zenginleştirme misyonu ile ürettiğimiz yenilikçi teknolojilerimiz ve hizmetlerimizin bir yansıması olarak, Capital’in “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında “Tüketici Elektroniği”nin en beğenileni seçilmek bizim için son derece gurur verici. Olasılıkların kapısını aralayan teknolojilerimizi insanlarla buluşturmak, markamıza duyulan güvene ve beğeniye layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Teknoloji Makaleleri