Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Twitter’dan Armut.com’a transfer

ArmutCom Globaltechmagazine GizemEkizTürkiye’de hizmet sektörünü İnternet’e taşıyan ve en son aldığı 3,2 milyon dolarlık yatırım ile büyümesini sürdüren armut.com, dijital pazarlama müdürlüğüne Aysel Gizem Ekiz’i getirdi. Twitter’ın İrlanda ofisinde reklam operasyonları uzmanı olarak çalışan Aysel Gizem Ekiz, tersine beyin göçünün önemli örneklerinden biri oldu.

Hizmet sektörünü İnternet ortamına taşıyan ve hizmet ihtiyacı olanlarla yüzlerce kategorideki 90.000’i aşkın uzman profesyoneli buluşturan armut.com global yetenek transferlerine bir yenisini daha ekledi. Son dönemde yabancı yatırımcılardan aldığı 3,2 milyon dolarlık yatırımla dikkat çeken Armut.com’da dijital pazarlama müdürlüğüne Aysel Gizem Ekiz getirildi. Bu gelişme ile tersine beyin göçü konusunda da güzel bir gelişme yaşanmış oldu.

Kariyeri boyunca Unilever ve Avea gibi şirketlerde reklam, marka yönetimi ve iletişimi alanlarında önemli görevler alan Aysel Gizem Ekiz, Sabancı Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun ve University College Dublin Michael Smurfit Business School’dan da dijital pazarlama alanında master derecesine sahip.

Teknoloji Makaleleri