Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fujitsu Global İnovasyon Ödülleri için başvurular başladı

fujitsu globaltechmagazineFujitsu, kanal ortaklarıyla işbirliğini geliştirmek amacıyla ikinci kez Global İnovasyon Ödülleri programını hayata geçiriyor. Fujitsu’nun dünya çapında faaliyet gösteren 16 binden fazla SELECT Partneri’nin katılabileceği program sonunda kazanan proje sahibi 10 bin dolar değerinde pazarlama ve satış desteğinin sahibi olurken, Fujitsu Forum Tokyo 2017’ye katılmahakkıda kazanacak.

Fujitsu EMEIA Satış Operasyonları ve Kanal Yöneticisi Dave Hazard program hakkında şunları söyledi: “Global SELECT İnovasyon Ödülleri, müşterilerimizin dijitalleşme ve dijital dönüşüm yolundaki en önemli iş ortakları olan SELECT Partnerlerimizin bu rollerini ödüllendirmeyi amaçlıyor. SELECT Partner Programımızı kanal iş ortaklarımıza değer yaratacak biçimde sürekli olarak geliştiriyor ve onları, müşterilerinin dijital çağa girişlerinde inovasyon ortağı olmaları yönünde destekliyoruz”.

Fujitsu kanal ortakları, Global İnovasyon Ödülleri için başvurularını 30 Eylül 2016 tarihine dek yapabilecekler. Kazananlar, Fujitsu tarafından oluşturulacak bir jüri tarafından seçilecek. Ödülü kazanabilmek için en önemli kriter, Fujitsu’nun İnsan Odaklı Bilgi Toplumu yaratma hedefine olan etki ve bu amaçla projelere Fujitsu teknoloji ve servislerinin nasıl entegre edildiği olacak. Ana odakta; mobilite, entegrasyon, güvenlik, büyük veri, bütünleşik bilişim, bulut, yazılım tanımlı bağlantılı altyapı gibi Fujitsu Teknoloji ve Servis Vizyonu’nda belirtilen kavramlarla uyumlu portföy ürünleri yer alıyor.

Geçtiğimiz yılın ödülleri, Fujitsu Forum Münih’te açıklanmıştı. Kazanan kanal ortağı; endüstriyel, ticari ve kamusal inşaat sektöründe anahtar teslim teknoloji çözümlerinde lider bir firma olan İtalyan Gruppomega olmuştu. Gruppomega ödülü, gıda üretimi ve sürdürülebilirliği konusundaki Mediterranean University of Reggio Calabria’s Saf@med projesine verdiği destekle kazanmayı başardı.

Geçen yıl finale ise TLT-Turbo’nun araştırılması ve geliştirilmesindeki Yüksek Performanslı Bilgi İşlem (HPC) projesiyle CSW of Germany ve Girit’in en büyük kenti Heraklion’da dijital belediye hizmetlerinin geliştirilmesinde kullanılan bulut tabanlı sanallaştırma çözümüyle Kernel IT of Greece elde etti.

Teknoloji Makaleleri