Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yeni Dell EMC InfoArchive Çözümleri Yenilendi

dell emc globaltechmagazineKurumsal içerik yönetim sektörünün lideri Dell EMC Kurumsal İçerik Bölümü (ECD) portföyüne, son olarak InfoArchive as a Service’ın (IAaaS) eklediğini ve InfoArchive 4.1 ile Clinical Archiving 2.0’ı tüm müşterilerine genel olarak sunmaya başladıklarını açıkladı.

EMC InfoArchive, hem yapılandırılmış hem de yapılandırılmamış kritik uygulama verilerinin güvenliğini sağlayarak ve bunları kullanarak Bilişim Teknolojileri Dönüşümünü hızlandıran yeni nesil kurumsal arşivleme platformu olarak fark yaratıyor. Birçok uygulamaya duyulan ihtiyacın ortadan kaldırılmasını ve üretim ortamlarının optimizasyonunu sağlarken aynı zamanda uygulama verilerinin entegrasyonunu ve yeniden kullanılmasını kolaylaştırarak yeni kullanıcıları, bulut uygulamalarını ve analitik ortamlarını destekliyor. InfoArchive, kuruluşların kurumsal bilginin değerini elde tutma ve uyumluluk gereksinimlerini karşılamak üzere kolay erişilebilir birleşik bir arşiv yoluyla korumalarını sağlıyor.

InfoArchive as a Service Ölçeklenebilirlik, Uyum ve Güvenliği Sağlıyor

EMC’nin IAaaS çözümü bulut ortamlarında maliyet verimli InfoArchive verilerini ve içerik yönetim platformunu destekleyerek müşteri için zamandan tasarruf sağlıyor, maliyetlerini azaltıyor ve yazılım yönetimini kolaylaştırıyor.

Katlanarak artan veri hacmi ile veri tutma süreleri ve artan kurallar karşısında işletmeler, ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ölçeklendirilebilen, kolay erişilebilir ve çevik uyumlu veri havuzlarına ihtiyaç duyuyor. InfoArchive as a Service, yönetmelikler ile uyumluluğu korurken aynı zamanda kullanıcıların veri ve içeriklerinden, bunları son kullanıcı portalına sunmak veya analitik için tekrar kullanmak gibi uygulamalar yoluyla en fazlasını elde etmelerini sağlıyor.

IAaaS, EMC’nin kapsamlı yönetilen hizmetler grubunun en yeni üyesi olarak ECD teknoloji ve çözümlerini kuruluş içinde veya bulutta uyguluyor ve yönetiyor. EMC tüm yazılım kümesini ve altyapısını yönetiyor; en yeni otomasyon araçlarından, güvenlik teknolojilerinden ve bulut seçeneklerinden yararlanıyor. EMC Managed Services OnDemand, ECD teknolojisi ve çözümünün nerede ve nasıl yönetildiği konusunda kuruluş içinde veya barındırmalı çözümler dahil çok sayıda esnek seçenek sunuyor.

InfoArchive’ın En Yeni Sürümü Daha Çok Erişilebilirlik Seçeneği Sunuyor

InfoArchive 4.1 bilgilere erişimi ve onlardan yararlanmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Arşivleme platformu, değerli bilgilere geniş ve yine de güvenli erişim sunarken aynı zamanda şirketlerin uyumluluğu sürdürebilmeleri için değerli bilgilerin yönetişim kontrollerinden geçirilmesini sağlıyor. Sonuç olarak, InfoArchive üzerinden bilgilere erişimin temin edilmesi üretim uygulamalarına veya eski uygulamalara doğrudan erişime oranla daha az risk içeriyor. 

InfoArchive 4.1, Dell EMC Elastic Cloud Storage (ECS) için tam uyumlu ve test edilmiş destek sunarak akıllı cihazlar tarafından daha fazla erişilebilirliği temin ediyor. Ayrıca, müşterinin bilgiyi koruma ve yeniden kullanma konusundaki taleplerine karşılık vermek üzere analitiklere hazır depolama ve sonsuz ölçeklenebilirlik sunuyor.

Eş Zamanlı İçeri Alma (Synchronous Ingestion) işlevi, verilerin ve kayıtların tamamlandıklarında anında alınmasını sağlayarak, çalışanların statik verilere ve içeriye anında erişerek daha fazla bilgiye sahip olmaları yoluyla personel üretkenliğini geliştiriyor.

InfoArchive’ın veri dışa aktarma özellikleri de raporların ve içerik kümelerinin üretilmesi için daha fazla esneklik sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Seçilen bilgiler PDF, CSV, XML, JSON veya HTML gibi sık kullanılan biçimlerde dışa aktarılarak görüntülenebilir.

Daha fazla Erişilebilirlik, Esneklik ve Kontrol için Klinik Arşivleme Yetkilerinin Artırılması

Clinical Archiving 2.0 tarafından sunulan HIMVision kullanıcı arayüz uygulaması, hastanın arşivlenmiş verilerine bir bakış ve arşiv içindeki bilgileri değiştirme fırsatı sunuyor. HIMVision, bir “Bilgileri Serbest Bırakma” mekanizması içermekte olup, hastanın arşivlenen bilgilerinin tamamının veya bir kısmının dışa aktarılması veya yazdırılmasını sağlıyor.

Clinical Archiving dahilindeki klinisyen kullanıcı arayüz uygulaması ArchiveVision, kullanıcı deneyimini artıran iki yeni perspektif sunmaktadır. Snapshot perspektifi ilaç, alerji, geçmiş vb. hakkında basit ve hızlı bir genel görünüm sunarken, Timeline perspektifi ise hasta kayıtlarını kronolojik bir sıra ile sunuyor.

Clinical Archiving 2.0, hastanın gizlilik tercihlerini yapılandırma ve uygulamaya yönelik imkân tanıyor. Örneğin, kayıtları bireysel durumuna özgü özel nitelikli bilgiler içeren bir hasta, psikiyatri ile ilgili belgelerinin kimler tarafından görüntülenmesini istediğine ilişkin bazı sınırlamalar koymayı tercih edebiliyor.

Teknoloji Makaleleri