Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell Technologies, modern veri merkezlerinin geleceğine güç veriyor

dell-technologies-globaltechmagazineDell EMC yeni NVMe tabanlı depolama, CI ve modüler altyapı inovasyonlarıyla modern veri merkezlerine öncülük ediyor.

Şirketlerin geleceğe uyumlu BT stratejileri üzerine düşündükleri bu dönemde Yapay Zekâ ve Makine Öğrenimi, Nesnelerin İnterneti (IoT) ve yazılım tanımlı çözümler gibi ezber bozan yeni teknoloji trendleri çok büyük önem taşıyor. Dell Technologies, geleceğe hazır dijital teknolojileri hayata geçirmenin, uç noktadan çekirdeğe ve buluta kadar uzanan modern teknoloji inovasyonlarıyla daha iyi iş sonuçları elde etmenin yeni yollarını ortaya koyuyor.

“Birçoğumuzdan BT alanında her geçen gün daha dijital olmamız ve veriler konusunda daha yetenekli olmamız isteniyor” yorumunda bulunan Dell Ürünler ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Clarke sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Daha iyi sonuçlar sunmak ve bunu daha az gecikmeyle, gerçek zamanlı olarak yapmak için BT’de dönüşüm sağlamak zorundayız ve rekabet etmek için Modern Veri Merkezi gerekli. Bu Dell Technologies için heyecan verici bir zaman. Müşterilerimizin sadece iş anlamında değil, aynı zamanda toplum ve dünya için daha iyi sonuçlar elde etmelerine yardımcı olmada önemli bir rol oynuyoruz.”

Bugün Dell Technologies tarafından piyasaya sürülen kapsamlı ürün ve çözüm inovasyonları, müşterilerin BT Güvenliği ve İş Gücü dönüşümlerini sağlamalarına yardımcı olacak şekilde tasarlandı:

  • NVMe uyumlu Dell EMC PowerMax kurumsal sınıf Tümüyle Flaş depolama dizisi, Dell EMC XtremIO için yeni kopyalama özellikleri ve yeni Dell EMC PowerEdge MX modüler altyapısının ön gösterimi de dahil olmak üzere Dell EMC sunduğu çözüm inovasyonlarıyla Modern Veri Merkezine öncülük ediyor.
  • Dell EMC, tüm dünyada hiper bütünleşik altyapı (HCI) pazarının lideri olarak, VMware tabanlı çoklu bulutların benimsenmesine giden net bir yol haritasıyla Dell EMC VxRail ve Dell EMC VxRack SDDC çözümlerinde çeşitli iyileştirmeler yapıldığını duyurdu.
  • Dell ve Dell EMC; Dell EMC PowerEdge sunucular, PowerMax depolama ve Dell Precision iş istasyonları için yeni özelliklerle masaüstünden veri merkezine kadar tüm alanlarda benzersiz Yapay Zekâ, Makine Öğrenimi ve Derin Öğrenme kapasiteleri sağlıyor.
  • Dell, VDI Kapsamlı Çözümlerini müşteriler tarafından en çok talep edilen özelliklerle güncellediğini duyurdu ve bugüne kadarki en fazla kullanıma alanına sahip ince istemcisini tanıttı.
  • Virtustream risk yönetim ve uyum takibi hizmeti Viewtrust için hizmet olarak yazılım desteğini eklemiştir.
  • Virtustream sağlık hizmetleri pazarında ivme kazandığını göstermiş ve acil durum kurtarma seçeneklerinin yanı sıra SAP Health çözümünün S/4 HANA® üzerinde kullanılabilmesi olanağını eklemiştir.
  • VMware uygulamalar ve veriler için nerede olursa olsun tutarlı ve geniş kapsamlı bağlanabilirlik ile güvenlik sağlamak için Sanal Bulut Ağı ve yeni VMware NSX ağ ve güvenlik portföyünü tanıttı.

Teknoloji Makaleleri