Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox yeni ürünleri ile büyük beğeni topladı

xerox globaltechmagazineİsviçre’nin Lucerne şehrinde düzenlenen Hunkeler InnovationDays’de Xerox yeni ürünleri ile büyük beğeni topladı. 

Önümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeniliklerin tanıtımının yapıldığı Hunkeler InnovationsDays etkinliğinde Xerox; inkjet tabanlı yeni dijital baskı sistemlerini katılımcılara tanıttı. 

Dünya üzerinde düzenlenen önemli baskı fuarlarından biri olan ve baskı sektöründeki son teknolojilerin deneyimlendiği Hunkeler InnovationDays’de, Xerox’un müşteri memnuniyetini artıracak yeni inkjet tabanlı dijital baskı sistemleri ve inovatif çözümleri büyük ilgi gördü. İsviçre’nin Lucerne şehrinde 20-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarda katılımcılar, Xerox Rialto 900 Inkjet Press, Xerox Trivor 2400 Inkjet Press ve Xerox Brenva HD Production’a yoğun ilgi gösterdi ve birçok ülkeden bu ürünlere satın alma siparişi geldi.

Xerox’un geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı, ofset kuşe kağıtlara yüksek kalitede ve düşük maliyetli baskı yapılmasını sağlayan Xerox Trivor 2400 Inkjet Press’in yeni eklenen High Fusion Ink teknolojisi, Hunkeler InnovationDays’de tanıtılmış oldu. Xerox; sergilediği yeni teknolojilerle, özellikle yüksek katma değerli baskı uygulamaları geliştirmek, iş akışlarını otomatikleştirmek, inkjet teknolojilerle iş çeşitliliğini artırmak, kişiye özel ve istenilen miktarda baskı yapmak isteyen, sektörün geleceğini okuyabilen baskı firmaları tarafından büyük ilgi gördü. 

Xerox, Hunkeler InnovationDays’deki stand alanında birçok ülkeden yüzlerce baskı sektörü firmasını ve profesyonelini ağırladı. Xerox Rialto 900 Inkjet Press, Xerox Trivor 2400 Inkjet Press ve Xerox Brenva HD Production’ın büyük beğeni görmesi, Xerox’un beklentileri en iyi karşılayan dijital baskı tedarikçilerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

Gözler Xerox Trivor 2400’ün High Fusion Ink teknolojisi üzerindeydi 

Xerox Trivor 2400’e yeni eklenen ve Hunkeler InnovationDays’de tanıtılan High Fusion Ink teknolojisi; ofset kuşe kağıtlara yüksek kalitede ve düşük maliyetli baskı yapabilme özelliği ile fuarın en çok ilgi gören inovatif çözümlerinden biri oldu. Xerox Trivor 2400 Inkjet Press’in ezber bozan ve kendine yeni bir kulvar açan özellikleri, dijital inkjet baskı teknolojisinin ulaştığı seviyeyi gözler önüne serdi.

Dijital ve konvansiyonel baskı birlikte kullanıldığında verimli 

Fuarda dijital baskı teknolojilerinde ve ofset baskıda yaşanan gelişmelere değinen Xerox Türkiye Grafik İletişim İş Grubu Direktörü Özgür Bilgi, “Son yıllarda inkjet tabanlı dijital baskı teknolojilerinde yaşanan gelişmeler, ofset baskıdan dijital baskıya olan yönelimi giderek artırıyor. Ancak dijital ve konvansiyonel baskı birlikte kullanıldığında daha esnek ve düşük maliyetli üretim fırsatları sağlıyor. Örnek verecek olursak, markalar müşteri sadakatini güçlendirmek ve gelirlerini artırmak için basılı kataloglardan yararlanıyorlar. Araştırmalarımız, pazarlama stratejileri için kişiye özel katalog, ürün ve tanıtım materyali kullanan markaların müşteri sadakatini artırdığını, tüketici davranışlarının ise önemli ölçüde etkilendiğini gösteriyor” sözleriyle dijital ve konvansiyel baskının birlikte kullanılmasıyla baskı firmalarının yüksek kar marjlı işler yapabileceklerine dikkat çekti.

Dijital baskı makinelerine özellikle de inkjet tabanlı sistemlere ilginin yoğun olduğu Hunkeler InnovationDays’de, dünya markalarının yeni inovatif ürün ve çözümleri dünyanın dört bir tarafından binlerce katılımcıya tanıtıldı.

Teknoloji Makaleleri