Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hitachi Data Systems Ankara Bölge Satış Müdürü deneyimli bir isim oldu

HDS GlobaltechmagazineHitachi Data Systems Türkiye, Ankara operasyonuna Bölge Satış Müdürü olarak dahil ettiği Hakan Olgunsoy ile Ankara kanalındaki gücünü artırmayı hedefliyor. 

Hitachi Data Systems’ın Ankara Bölgesi’nin yeni Bölge Satış Müdürü, uzun süredir Dell EMC’de Kanal Müdürü olarak görev alan, sektörün deneyimli ismi Hakan Olgunsoy oldu. Kariyerine 2000 yılında Siemens Business Service’de Stratejik Planlama, Pazar Araştırması, Rekabetçi Analiz ve Müşteri Memnuniyeti gibi faaliyetlerden sorumlu İşletme Analisti olarak başlayan Olgunsoy, ardından 2004 yılında Inta SpaceTurk’te Kanal ve İş Geliştirme Müdürü görevini üstlendi. BT sektörünün tecrübeli ismi Dell EMC’den önce HP’de iş ortakları iş geliştirme yöneticisi ve endüstri standartlarında sunucu satış uzmanı olarak yer aldı.

Olgunsoy yeni görevinde kanal iş ortaklarının etkinleştirilmesi ve geliştirilmesinden sorumlu olurken, tecrübesiyle Hitachi Data Systems’ın Ankara ve çevresinde özellikle kamu ve eğitim sektöründe iş hacmini artırmak ve pazarı genişletmek üzere çalışmalar yürütecek.

ODTÜ Makine Mühendisliği mezunu olan Olgunsoy’un, Boğaziçi Üniversitesi’nden MBA derecesi de bulunuyor.

Teknoloji Makaleleri