Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ofisim yeni mobil uygulamalarını kullanıma sundu

ofisim globaltechmagazineOfisim, küçük ve orta ölçekli şirketleri yüksek maliyetlerden kurtararak ihtiyaçlara özel çözümler sunuyor.

Bütçe, insan kaynağı ve zaman yönetimi açısından verimlilik sağlayan Ofisim KOBİ ve tüm satış süreçlerini uçtan uca yönetebilme imkanı veren Ofisim CRM uygulamalarına artık mobil olarak da ulaşmak mümkün. Ofisim tarafından geliştirilen Ofisim KOBİ ve Ofisim CRM’in iOS ve Android uygulamaları, App Store ve Google Play mağazalarından kolaylıkla indirilebiliyor. 

Esnek ve kullanımı kolay web arayüzü ile benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunan Ofisim KOBİ ve Ofisim CRM servislerine artık mobil uygulamaları üzerinden de erişilebiliyor. Bulut tabanlı iş uygulamalarıyla dijital dönüşümü daha kolay ve verimli hale getiren Ofisim, bütçe, insan kaynağı ve zaman yönetimi açısından verimlilik sağlayan Ofisim KOBİ ve tüm satış süreçlerini uçtan uca yönetebilme imkanı veren Ofisim CRM uygulamalarını mobile taşıyarak KOBİ’lere her yerden çalışma kolaylığı getiriyor.

Ofisim KOBİ ve Ofisim CRM, şirketlere büyük yatırımlar yapmadan müşterileriyle hızlı ve verimli bir şekilde çalışarak daha rekabetçi hale gelme fırsatı sunuyor. Bu verimliliği daha da artırmak ve çalışanlara istedikleri zaman istedikleri yerden mobil erişim rahatlığı sağlamak için sunulan Ofisim KOBİ Mobil ve Ofisim CRM Mobil uygulamaları, şirketler için pratik ve kolay bir kullanım deneyimi sunuyor.

Ofisim tarafından geliştirilen Ofisim KOBİ ve Ofisim CRM’in iOS ve Android uygulamaları, App Store ve Google play mağazalarından indirilebiliyor.

Teknoloji Makaleleri