Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony yeni TEOS Manage ile kolay işleyen ve sorunsuz işyerleri sağlıyor

sony-globaltechmagazineSony Profesyonel Çözümler Avrupa, müşteri ve ortaklarıyla birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucunda kurumsal ortamlar için yeni bir çözüm serisi geliştirdi.

TEOS çözümleri, işyerlerini hem çalışanlar hem de ziyaretçiler için dönüştürerek iş yapmayı kolaylaştırmak, birlikte çalışma imkanlarını geliştirmek ve tesis yönetimini optimum hale getirmek için tasarlandı.

Piyasaya sürülecek ilk çözüm TEOS Manage, cihazların birbirine bağlandığı, otomatik hale getirildiği ve kolayca kontrol edildiği, kolaylaştırılmış bir işyeri deneyimi sağlıyor; böylece içerikler zahmetsizce paylaşılıp iletilebiliyor. Ekranlardan projektörlere kadar bir binanın tüm IP cihazlarının yönetimi TEOS Manage ile kolayca kontrol edilebiliyor.

Sony Profesyonel Çözümler Avrupa B2B Ekranlar Ürün Müdürü Thomas Issa şunları söyledi: “Birçok kurumun karşı karşıya kaldığı en büyük zorluklardan üçünün şunlar olduğunu biliyoruz: teknolojinin toplantıları ve birlikte çalışma ortamlarını sekteye uğratması; bina genelinde cihazların yönetimi ve çalışma alanı kullanımı; tutarlı ve etkili bir kurumsal iletişim oluşturulması. TEOS Manage, bina yönetimi ve kullanıcı davranışlarında verimliliği artırarak bu zorlukların üstesinden gelinmesinde işletmeleri desteklemek için tasarlandı. TEOS ile iş günleri daha kolay ve üretken hale geliyor.”

TEOS Manage platformu, işletmelere kurumsal işyeri iletişimleri üzerinde tam kontrol sağlıyor. Sony ekranlar, projektörler ve tabletlerin yanı sıra talep üzerine diğer markalara ait cihazlar dahil, tüm IP cihazları merkezi olarak kontrol edilebiliyor. Cihazlar binaya, kata veya başka herhangi bir kritere göre esnek şekilde gruplanabiliyor; böylece acil durum uyarılarından bilgi ekranlarına kadar tüm içeriklerin iletilmesi kolaylaşıyor. Çözüm, Microsoft Exchange, Outlook 365 ve Google Agenda’nın yanı sıra talep üzerine başka platformlarla da entegre oluyor; böylece oda rezervasyonları tüm bağlı cihazlarda görüntülenebiliyor. Ayrıca planlama araçları, içeriğin belirli zamanlarda değiştirilmesini veya enerji tasarrufu için cihazların otomatik olarak kapatılmasını kolaylaştırıyor.

TEOS Manage, içerik yönetiminin yanı sıra YouTube ve diğer sosyal medya platformlarından içerik aktarma işlevleri de dahil olmak üzere, dahili Bilgi Ekranı Tasarımcısı ile içerik oluşturmayı da kolaylaştırıyor. Platform, toplantı odası kullanımını, içerik dağıtımını ve sorun çıkması halinde uyarıları görüntüleyen kapsamlı bir panoyla binaya eksiksiz bir genel bakış da sunuyor.

TEOS Manage, mevcut altyapının yönetilmesi amacıyla işletmenin kendi yerinde veya bulut üzerinde barındırılacak bir yazılım olarak ya da tam kurulumlu ve entegre bir donanım ve yazılım çözümünün bir parçası olarak satın alınabilir.

Thomas Issa sözlerini şöyle bitirdi: “TEOS Manage, çok çeşitli işletme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış daha geniş bir kurumsal çözüm grubunun bir parçası. Yani ister duvara monte edilmiş akıllı bir ekran arayın, ister tamamen otomatik ve entegre bir işyeri oluşturmak isteyin, Sony size yardımcı olabilir.”

TEOS Manage şu anda satışa sunulmuş durumda. TEOS grubundan diğer çözümler ise bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkacak.

Teknoloji Makaleleri