Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Western Digital’den sektörün ilk 8 TB taşınabilir SSD prototipi

Western-Digital-SSD-8-TBWestern Digital’ın eşsiz portföyü; mobil cihazlardan, son derece özelleştirilmiş performans sürücülerine kadar her türlü ihtiyaç için çeşitli depolama çözümleri sunuyor. Western Digital CES 2020’de G-Technology, SanDisk, WD ve Western Digital markalarının içerdiği tüketici depolama çözümlerini gösterecek.

SuperSpeed USB 20Gbps ile Sektörün İlk WD_Black P50 Game Drive SSD’si

WD_Black portföyü, PC ve konsol oyuncularının oyunlarını sınırsızca oynamalarına izin veren performans, kapasite ve güvenilirlik sağlıyor. Fuarda gösterilecek olan WD_Black serisinden beş oyun çözümü arasında şunlar da var:

  • WD_Black P50 Game Drive SSD, 20 Gbps hızında bir SuperSpeed USB arayüzüne sahip, sektörün ilk oyun sürücüsüdür. WD_Black P50 Game Drive SSD’si şu an hazırdır.
  • İki Xbox-lisanslı sürücü, WD_Black P10 Game Drive for Xbox One (şu anda hazır) ve WD_Black D10 Game Drive for Xbox One (şu anda hazır), Xbox Game Pass Ultimate için bir deneme üyeliği ile geliyor.

ibi, fotoğraf ve videolar için SanDisk marka bir cihazıdır (Yalnızca ABD’de mevcuttur)

ibi, fotoğraf ve videolar için kişisel bir bulut gibi çalışarak, tüketicilere yerel depolama sağlayan, SanDisk’in akıllı bir fotoğraf yönetimi cihazıdır. Özellikleri arasında şunlar vardır:

  • ibi, fotoğraf ve videoların sorunsuz bir şekilde toplanmasına, organize edilmesine ve özel olarak paylaşılmasına yardımcı olmak için, tüketicilerin pratik bir arayüzle ve otomatik olarak yedeklemek amacıyla, telefonlarını kablosuz olarak bağlamasına olanak tanıyan yardımcı uygulamadır.
  • Dizüstü bilgisayarlar, USB sürücüler, sosyal medya ve bulut hesapları dahil olmak üzere çeşitli konumlardan içerik toplama olanağı – hepsi ibi’de depolanır ve uygulamada görüntülenebilir
  • 250,000 adede kadar fotoğraf veya 100 saate kadar video saklayabilen 1TB’lık depolama

Western Digital’de ürün pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı David Ellis, “Tüketiciler her zamankinden daha fazla içerik üretiyor ve her şeyi çekmelerine, erişmelerine, paylaşmalarına ve yönetmelerine yardımcı olmak için daha gelişmiş çözümlere ihtiyaç duyuyorlar. En önemli önceliğimiz, içeriklerini tam olarak kontrol etmelerini sağlayarak insanları güçlendirmektir, böylece içeriklerinin güvenilir bir şekilde saklanması ve ihtiyaç duydukları yerde ve zamanda parmaklarının ucunda olması onları rahat hissettirir” dedi.

Teknoloji Makaleleri