Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Uber elektronik atıklarınızı ücretsiz topluyor

uber-globaltechmagazine5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde İstanbul’a özel 12.00-17.00 saatleri arasında Uber uygulamasında çıkacak olan UberRecycle ürününü ücretsiz çağırıp elektronik atıklarınızı geri dönüştürebilirsiniz. Toplanan atıklar, Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi atık getirme noktalarına geri dönüşüm için teslim edilecektir.

Uber, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde elektronik atıklarınızı toplamak üzere yola çıkıyor. Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi iş birliği ile yürütülecek olan kampanyaya dahil olmak isteyen Uber kullanıcıları, 5 Haziran Pazar günü 12:00-17:00 saatleri arasında Uber uygulamasından UberRecycle ürününü ücretsiz çağırarak elektronik atıklarını bağışlayabilir.

Uber kullanıcıları tarafından bağışlanan elektronik atıklar, UberRecycle taksi sürücüleri ile Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi atık getirme noktalarına teslim edilecektir.

UberRecycle kampanyasını hayata geçirmekten duydukları mutluluğu dile getiren Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı “Uber olarak sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak ana önceliklerimizden birisi. Bu kapsamda, Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi işbirliği ile UberRecycle projesini hayata geçirmek bizim için büyük bir mutluluk. Daha sürdürülebilir bir Dünya ve İstanbul için geri dönüşüm projeleri yaratmaya devam edeceğiz.”

UberRecycle kampanyasından yalnızca 5 Haziran 2022 tarihinde 12:00-17:00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlar ile birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. UberRecycle sadece İstanbul’da geçerlidir. UberRecycle talebi, kullanıcının en yakınında bu kampanya için çalışan ve o an müsait olan bir taksiye yönlendirilecek ve geri dönüştürülmek istenen elektronik atıklar UberRecycle sürücüsüne teslim edilebilecektir.

Uber uygulaması nasıl çalışır

1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin
2. Şehrin herhangi bir yerinden Uber uygulamasını açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın
3. UberTaksi’yi uygulama üzerinden takip edin, taksinin sizi almak için kaç dakika içinde varacağını ve sürücü ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra aracın model ve plaka numarasını takip edin.

Teknoloji Makaleleri