Pazartesi, Nisan 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

1C:Enterprise ERP Eğitimi 26 Temmuz’da başlıyor

1Ci-Enterprise-Training-globaltechmagazineDünya genelinde 60’tan fazla ülkede iş ortakları aracılığıyla esnek ERP ve iş dijitalleşme çözümleri sunan ERP platformu 1Ci’nin eğitim programı “1C:Enterprise ERP Eğitimi” 26 Temmuz’da başlıyor. İstanbul’da ücretsiz gerçekleşecek ve 4 hafta sürecek programı başarıyla tamamlayacak öğrencilere 1Ci’nin ortaklarıyla staj imkanı sunulacak.

Dünyanın önde gelen yazılım ve geliştiricilerinden biri olan 1C (International), işletme ve endüstri mühendisliği öğrencileri için 1 aylık ücretsiz eğitim programı düzenliyor. 26 Temmuz’da başlayacak olan eğitim, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yüz yüze ve online olarak gerçekleşecek. Eğitim sonunda başarılı olan öğrenciler, 1Ci’nin partnerleriyle mülakata davet edilecek ve staj imkanı elde edecek. ERP süreçlerinin temel prensiplerini 1C:Drive üzerinde öğrenme olanağı tanıyacak olan programda atölye çalışmaları da yapılacak. Bütün aşamaları başarıyla tamamlayan katılımcılara program mezunu olarak sertifikaları verilecek.

Bu eğitimin, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik deneyim ve gerçek hayattaki görevlerle bağdaştırmalarına yardımcı olması açısından büyük bir fırsat olduğunu belirten 1Ci Partner Mükemmeliyeti Müdürü ve Eğitim Direktörü Marina Marieva, şunları söyledi: “Türkiye’nin dünya çapında başarı görmüş üniversite öğrencilerinden ilgi görmek, işimize daha tutkuyla sarılmamızı sağladı. Eğitim sonunda üretim şirketlerinin kalbi olan ERP konusunda belirli bir seviyeye gelmiş öğrencilerle stajyer ihtiyacı olan partnerlerimize faydalı olmak bizi mutlu ediyor.”

İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi gibi üniversitelerin çoğunlukta olduğu katılımcılar, eğitim süresi boyunca büyüyen işletmeler için otomasyon sağlayan öncü bir 1Ci ürünü olan 1C:Drive’ın low-code bir ERP platformu olan 1C:Enterprise tabanlı çözümlere dayanan işlevselliğini öğrenme fırsatına sahip olacak.

İTÜ’de yüz yüze gerçeklesek olan kısımda ERP’nin temel prensipleri üzerinde durulacak, daha sonrasında  3 haftalık online 1C:Drive üzerinde derinlemesine bir eğitim süreci geçirecekler. Bu süreçte ürün oturumları, pratik görevler ve uygulama yeniden yapılandırma master sınıfları da yer alacak.

En başarılı katılımcılar, 1Ci topluluğunun bir parçası olma imkanı elde edecek ve Türkiye’deki 1Ci partner yazılım şirketlerinden biriyle çalışmaya devam edebilecek veya 1Ci ile partner olabilecekler.

1Ci hakkında

1Ci, Türkiye’nin önde gelen yazılım çözümleri sağlayıcısıdır. 2017 yılında kurulan şirket, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde ihtiyaç duydukları teknolojik altyapıyı sağlama misyonuyla faaliyet göstermektedir. 1Ci’nin amacı, işletmelerin verimliliklerini artırarak rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmaktır. Bu hedefle, özelleştirilebilir yazılım çözümleri sunan firma, müşterilerin iş süreçlerini anlamak ve onlara uygun çözümler sunmak için kapsamlı araştırmalar ve analizler gerçekleştirir.

1C, toptan satış ve dağıtım sektöründen büyüyen şirketler ve holdinglere kadar geniş bir yelpazedeki şirketlerin, karmaşık operasyonlarının etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur. Bu kapsamlı platform, temel süreçleri ve iş akışlarını otomatikleştirerek operasyonel verimliliği artırır ve kontrol eksikliği sorununu ortadan kaldırır. 1C toptan satış, dağıtım işletmeleri ve üretim şirketleri ile büyüyen şirketler ve holdinglerin tedarik zinciri yönetimini optimize etmesine yardımcı olur. İhtiyaç duyulan ürünleri zamanında tedarik etmek için stok ve ambar takibi, sipariş takibi, satış ve fiyat yönetimi, yerel farklılık ve ihtiyaçlara göre özelleştirme ve adaptasyon, tedarik planlama, finansal ve operasyonel raporlama yetenekleri sunar. Bu sayede, stok durumu yakından takip edilir, uluslararası ticarette operasyonlar hızlanır, süreçler takip edilir ve performans sürekli kontrol altında tutulur.

1Ci, dünya genelinde 60’tan fazla ülkeye yayılan iş ortakları ağı aracılığıyla esnek ERP ve iş dijitalleştirme çözümleri sunan lider bir şirkettir. 1C:Enterprise tabanlı çözümleri ise Asya, Orta Doğu, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’da 95 ülkede başarıyla uygulanmaktadır. Teknolojik ilerlemelerin yanı sıra, 1Ci’nin en değerli varlıklarından biri olan iş ortakları ekosistemi, şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda güvenle ilerlemelerine ve büyük başarılara ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Şirketin deneyimli yazılım mühendisleri, iş analistleri ve danışmanlardan oluşan uzman ekibi, çeşitli sektörlerdeki müşterilerine yenilikçi ve ölçeklenebilir çözümler sunmaktadır.

Teknoloji Makaleleri