Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Line Dördüncü Yaşını Kutluyor

line_globaltechmagazineDünyanın önde gelen yaşam platformu LINE, 23 Haziran’da dördüncü yıl dönümünü kutladı.

Türkiye’deki kullanıcıları için Uğur Gürsoy’un ünlü karikatür karakteri Fırat ve Erdil Yaşaroğlu’nun LINE’a özel tasarladığı Bidon’un yanı sıra, kendi popüler karakterlerinin de özel sticker’larını sunan LINE, kullanıcılarının sticker ve emoji kullanım alışkanlıklarını bir infografikte topladı. İnfografik, geleneksel yazılı mesajların yerini alan LINE’ın sticker ve emojileriyle insanların iletişim biçimlerinin nasıl değiştiğini gösteriyor.

Infografikte yer alan önemli rakamlardan biri de kullanıcılarına 140.000 sticker seti ve 6.830 emoji sunan LINE’da bir günde gönderilen ve alınan sticker ve emoji sayısı. Bu sayının bugüne kadar ulaştığı en yüksek rakam günde 2,4 milyar oldu.

Kullanıcılarına teşekkür amacıyla LINE, akıllı telefonlar için popüler karakterlerinin yer aldığı dört adet özel duvar kağıdı hazırladı. LINE Türkiye resmi hesabını arkadaşı olarak ekleyen herkes bu duvar kağıtlarını ücretsiz indirebilecek.

Türkiye’de aralarında Pepsi, Domino’s Pizza, Cinemaximum, Onedio, Kaave Falı ve Survivor gibi birçok yerel ve küresel markayla işbirliği yapan LINE, beşinci yılında da kullanıcılarının hayatlarını daha da zenginleştirmek için hizmetlerini geliştirmeye devam edecek.

Teknoloji Makaleleri