Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Netex ve Artım güçlerini tek bir çatı altında birleştirdi

netex-globaltechmagazineIndex Grup’un katma değerli dağıtım alanında faaliyet gösteren şirketleri Netex AŞ ve Artım AŞ, tek bir çatı altında birleşti ve bundan böyle yoluna “Netex” ismiyle devam ediyor. Bu birleşmeyle birlikte, güncel IT teknolojilerinin en güçlü markaları artık tek bir noktadan pazara sunuluyor.

Türk bilişim sektöründe “Geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden, Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup şirketlerinden Netex AŞ ve Artım AŞ birleşti. Bundan böyle “Netex” ismi altında hizmet verecek olan şirket, güncel IT teknolojilerinin en güçlü markalarını tek bir noktadan pazara sunuyor.

Bu birleşme sayesinde IT iş ortakları; Alt Yapı Çözümleri, Veri Merkezi Çözümleri, IT Otomasyon Çözümleri, Bulut Yazılımları, Sanallaştırma Ürünleri, Güvenlik Çözümleri, Açık Kaynak Kod Ürünleri, Büyük Veri ve Analitik Çözümleri gibi güncel teknoloji alanlarında uçtan uca tüm ihtiyaçlarına tek bir noktadan ulaşabilecekler.

Netex AŞ Genel Müdürü Erhan Doğan, “Bu birleşmeyle birlikte, güncel IT teknolojilerinin en güçlü markalarını tek bir kaynaktan sunmanın yanı sıra iki şirketimizdeki teknik eğitimli insan kaynakları kadromuz da güçlendi. Artık çok daha kuvvetli bir uzman ekiple iş ortaklarımıza hizmet vereceğiz. Sözün özü; bu birleşmeyle şimdi çok daha güçlüyüz. 31 yıllık deneyimimizden aldığımız güçle ve bu birleşmenin heyecanı ve motivasyonuyla Türkiye’nin en büyük katma değerli teknoloji ürünleri dağıtıcısı olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. ‘Türkiye’nin Bilişim Kaynağı’ olarak bundan sonra da sektördeki öncü rolümüzle emin adımlarla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Teknoloji Makaleleri