Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sandisk’den iPhone İçin Özel iXpand Usb Bellek

sandisk_globaltechmagazineiOS cihazlarınızdaki fotoğraf, video ve her türlü dosyayı başka cihazlara ve PC’ye aktarmak için en pratik çözüm SanDisk iXpand USB bellek.

iPhone ve iPad’deki dosyalarınızı kendiniz için yedek almak çok kolay, iCloud kullanabilirsiniz veya şarj kablosu ile bilgisayarınıza direk aktarabilirsiniz. Peki en güzel fotoğraflarınızı ve sevdiklerinizin videolarını anne babanızın tabletlerine aktarmak istediğinizde ne yapacaksınız? ya da e-posta kullanamadığınız, internet bağlantınızın olmadığı durumlarda? İşte bu iş için daha önce iStick isimli bir USB bellek görmüştük ama SanDisk bu alandaki en iyi ürünü çıkarttı gibi görünüyor.

“iXpand” isimli USB bellek, üzerinde bir de Lightning ucu taşıyor. iXpand’ı modern Apple cihazlarının hepsinde bulunan Lightning portuna buradan takıyorsunuz. AppStore’dan dosya aktarım için gerekli uygulamayı indiriyorsunuz. Artık seçtiğiniz dosya, fotoğraf ve videoları hemen iXpand USB belleğe atıp, oradan da başka bir iOS cihaza, Mac veya PC bilgisayara kolayca aktarabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf ve videoları, uygulaması sayesinde direk USB bellek üzerinden de izlemek mümkün.

iXpand bellek, USB 2.0 port sayesinde saniyede 13 MB okuma, 14 MB yazma hızına sahip. Metal dış yüzeyi sayesinde sağlam ve dayanıklı. Şifreleme sistemi sayesinde dosyalarını dijital olarak da güvende. Cihazın 16 GB ve 64 GB kapasiteli iki modeli var ve şu anda SanDisk’in kendi sitesinden satın alınabiliyor. BestBuy’ın ABD’deki mağazalarında ise 32 GB’lık özel bir versiyon satışa çıkmış durumda.

 

Teknoloji Makaleleri